Impotenta? | Forumul Medical ROmedic

Impotenta?

12-01-2019
m8g1m
Nu este medic/terapeut
m8g1m
Va salut! Am 38 ani, sunt casatorit de 12 ani, am 2 copii. De 4-5 luni, au aparut probleme cu potenta, actul sexual exista la o distanta de o saptamana sau mai mult. Am 3 saptamani de cand am incercat sa fac ceva, si nu am reusit. Sunt cateva acte ratate consecutiv, nu mi s-aridicat. Nevasta are impresia ca nu o mai doresc, relatia noastra scartaie, au aparut neintelegerile. In momentul cand vrem sa ne simtim bine, IMI TRANSPIRA FRUNTEA, stiu de la inceput ca nu voi putea, finalul e tragic. Sunt tanar si nu inteleg ce se intampla, eu imi iubesc nevasta, nu am pe altcineva, dar nici pe ea nu o mai pot avea. Ce credeti ca e de facut? Multumesc.
3 comentarii
0
14-01-2019, ora 10:24
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Bună ziua.

Mergeți la un medic urolog pentru o consultație. Dacă se exclude o cauza medicala, atunci ar fi indicat sa apelați la un psiholog cu experienta în problemele sexuale.
0
15-01-2019, ora 11:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Așa cum v-a spus și colega mea mergeți la un urolog să vedeți dacă nu-i o cauză medicală.
Asemenea probleme pot fi cauzate de anumite afecțiuni precum diabetul, bolile renale, alcoolismul cronic, scleroza multipla, ateroscleroza si bolile vasculare, anumite traumatisme, medicamentele antihipertensive, antihistaminicele, antidepresivele, tranchilizantele, supresive ale apetitului, medicamente pentru ulcer. Alte cauze posibile sunt fumatul, care afecteaza circulatia sanguina la nivelul venelor si arterelor, tulburarile hormonale, ca nivelul scazut de testosteron. E nevoie să discutați cu urologul și să-i dați toate informațiile, iar dacă în urma investigațiilor nu sunt probleme medicale, mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihoterapeut cu competențe pe psihosexologie, pentru că pot fi implicați și factori psihologici, precum stresul, anxietatea, sentimentul de vinovatie, depresia, stima de sine scazuta si teama de esec sexual.
0
05-03-2019, ora 13:55
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Atunci cand 'stii de la inceput ca nu vei putea' adeseori 'finalul e tragic'.
Pe langa evaluarea medicala, e foarte probabil ca sesiunile de psihosexologie o sa-ti fie de folos.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: