Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa | Forumul Medical ROmedic

Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa

18-01-2019
Figa
Nu este medic/terapeut
Figa
Buna ziua!Am 52 de ani si de aproape 1 an nu reusesc sa am o erectie completa.S a întâmplat brusc, am facut avansuri unei colege de servici iar aceasta mi a raspuns afirmativ.Emotiile la gandul cum v a fi combinate cu alcool...inima îmi sarea din piept, nu s a întamlpat nimic între noi doar mesaje pe telefon, apoi într o seara nu am reusit sa ajung la o erectie 100%.Panicat am mers la urolog, analizele au iesit bune mi a recomandat mult sport si un tratament cu ENLARGE. pot spune ca si afacut efectul o perioada dupa la fel.Am vitiligo de 15 ani si ce i drept nu prea ma expun la soare, am înteles ca lipsa vitaminei D duce la impotenta?Am început sa iau MARATON FORTEsi vreau sa spun ca e super tare cam 24 de ore dupa care revin la vecchea problema.Oare mă mai pot vindeca?
2 comentarii
0
18-01-2019, ora 13:10
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Sa stiti ca uneori penisul este mai inteligent emotional decat noi si stie cand e cazul sa se implice si cand sa evite niste complicatii viitoare !
Aveti incredere in penisul vostru orice ar fi !

:)
0
18-01-2019, ora 14:21
Figa
Nu este medic/terapeut
Figa
Este foarte adevarat ca uneori gandim cu capul penisului:))Marea mea dilema este daca impotenta aparea brusc, adica pana la un moment a fost în regula si a doua zi problema.Maraton forte da rezultate super, ma gandesc daca si mai fac efectul în timp s au daca au efecte adverse.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: