impotenta la 27 de ani

19-01-2010
Valentin 27
Nu este medic/terapeut
Valentin 27
Buna Valentin sunt am 27 de ani pana la aceasta varsta nu am avut o relatie de tip sexual am fost un prost si m-am masturbat pana la aceasta varsta. Ba de 2-3 ori pe zi ba deloc cu luna acum ceva timp am intalnit o fata minunata si mi-am dat seama ca ejaculez precoce sau pierd potenta repede.
Vreau sa stiu daca este un tratament sau ce as putea face pt a-mi pastra erectia si a nu ejacula precoce. Va rog frumos ce este de facut...
21 comentarii
0
27-06-2014, ora 09:37
catalinb
Nu este medic/terapeut
catalinb
Pentru pastrarea erectiei eu am folosit un supliment numit Vigrax. Suplimentul e unul destul de bun si in cazul meu si-a facut efectul destul de rapid. Produsul nu mi-a provocat nici un efect advers si chiar m-a ajutat sa castig o potenta mult mai buna!
0
11-07-2014, ora 09:35
Mancilo
Nu este medic/terapeut
Mancilo
Catalin, suplimentul asta cu care zici tu ca ai facut cura in cat timp si-a facut efectul? Tu ai zis ca "destul de rapid" dar m-ar interesa in saptamani ce inseamna asta. Vreau sa iau si eu o cutie si acum caut informatii despre produsul asta!

Mersi mult!
0
22-07-2014, ora 14:01
popeye
Nu este medic/terapeut
popeye
zi am luat o cutie din suplimentul Pornpropills si de maine o sa ma apuc sa fac cura cu el. Ma gandesc ca e bun de ceva din moment ce pe sit-ul lor scrie ca e folosit si in industria filmelor pentru adulti. Asta e, in caz ca nu functioneaza paguba mea sa fie...
0
28-07-2014, ora 09:46
tiberiupo
Nu este medic/terapeut
tiberiupo
Suplimentele pentru imbunatatirea performantelor sexuale sunt foarte utilizate in ultima vreme din cauza faptului ca nu provoaca efecte adverse sau dependenta!

E de recomandat ca in momentul in care iei anumite suplimente sa te documentezi ca ele sa fie unele naturale si care nu au afectat sanatatea celor care le-au consumat. Pastilele pentru potenta din farmacii majoritatea au in componenta ingredienti de natura chimica. Isi fac int-adevar efectul foarte bine, dar de multe ori dau efecte secundare!
0
06-08-2014, ora 10:34
manusiman
Nu este medic/terapeut
manusiman
Astazi am inceput si eu sa iau Vigrax din asta si chiar sunt curios daca produsul asta chiar functioneaza pe metabolismul meu. Am citit despre el ca functioneaza diferit pe fiecare persoana in parte si sunt curios daca o sa ma ajute cat de cat sa imi imbunatatesc erectia.
Eu sper sa reusesc sa am rezultate si sa ma pot bucura de o viata sexuala mai buna!
0
22-10-2014, ora 09:45
corlat
Nu este medic/terapeut
corlat
Imbunatatirea vietii sexuale se poate obtine si cu ajutorul suplimentelor. Majoritatea suplimentelor au in componenta elemente care ajuta la o functionare mai buna a aparatului sexual per ansamblu.
Cu o documentare buna inainte se poate alege un supliment care chiar sa functioneze si care sa nu genereze efecte secundare!
0
26-03-2015, ora 20:44
barbuuuc
Nu este medic/terapeut
barbuuuc
Buna seara am si o problema cam mare am 27 de anisi sunt casatorit de 7 ani nam avut nicio problema cu sexu decat acuma ultimul timp ca nu mai chef de sex cu sotia adevarul este ca nici nu mi se mai scoala simt dorinta foarte tare dar nu pot nu mi se scola si daca ma uit la un film porno parca un pic mi sar scula iar pt o erectie trebuie aproape sa meo scol cu mana si totusi nu este tare nustiu ce sa maifac precize ca am mai patit o etapa la varsta de 20 de ani dar am fost la un pshiolog si dupa un an dupa ce mam indragostit de sotia mea acuma actuala a disparut nici nu stiam ce este aia ipotenta in fiecare zi aprope faceam sex la nebunie dar intro sara am avut chef puternic de sexs neam si certat dar cand ma cert cu ea imediat imi vine cheful tare dar acuma cand sa ma culc cu ea mea murit penisul dintro data dupa care am stat un pic am facut preludiu mea venit un pic sa fac dar mam excitat foarte repede si de atunci nu mi se mai scola si daca se scola foarte un pic precizez ca mam masturbat de la o varsta foarte frageda de la 14 ani pana acuma ce am patit problema asta va rog ajutatima daca o sami revin nu o sa mai ma masturbez va rog mult nustiu ce sa fac
0
27-03-2015, ora 00:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ barbuuuc

Mergeti la Urolog si Psiholog si nu va mai masturbati niciodata.
0
27-03-2015, ora 09:11
barbuuuc
Nu este medic/terapeut
barbuuuc
Dar oare sa raman ipotent la varsta de 27 ani? Precizez ca am mai patit o etapa ca asta la varsta de 20 de ani am am facut sex cu o fata am avut erectie tare si am avut o ejaculare precoce si adoa seara iar am avut cef tare si mea murit penisu dintrk data oare pot sa raman ipotent la varsta asta de 27 ani daca am patito inco data mentionez ca m un copil foarte frumos seamna foarte mult cumine si o sotie foarte dotata si mie forte frica sai ai pierd pe amndoi pt cai iubes. Foarte mult sotja ma intalege dar nustij cat timp am luat si vitamina e dar nu ma ajutat cu nimic va multumesc mai ajutatima cu un raspun
0
27-03-2015, ora 11:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ barbuuuc

Ti-am trimis mesaj pe Privat.
Apasa Modificati profilul dv. din caseta verde dreapta sus si apoi alege Mesaje.
0
04-04-2015, ora 13:06
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
clara_p are o obsesie cu masturbarea, in opinia ei masturbarea e vinovata de cate si mai cate, de la criza economica la prabusirea avionului MH17. Nu a fost niciodata dovedit ca masturbarea ar produce disfunctii erectile, detalii pe http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare
0
08-04-2015, ora 12:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu am obsesii. Am de 8 ani in care am urmarit forumul liste cu postari de baieti care s-au masturbat si acum sufera fie de impotenta, fie au facut anxietate care e o boala psihica. Imi plac lucrurile exacte.
0
09-04-2015, ora 01:25
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
La tine ce e simpla banuiala exprimata de un ignar care s-a informat de pe radio sant capata statut de fapt dovedit in mod obiectiv de stiintele medicale.

Ce ai citat sunt cel mult dovezi anecdotice, nu statistici. Statisticile din Manualul Merck arata ca 97% din barbati si 80% din femei se masturbeaza. Daca masturbarea ar fi produs impotenta, 90% din barbati ar fi fost impotenti de la 20 de ani. Sau daca ar fi produs anxietate, 90% din barbati ar suferi de anxietate dupa 20 de ani.

In cercetarea medicala statisticile se folosesc la greu, dar habar n-ai despre asta. In ce priveste anumite corelatii, corelatia nu dovedeste cauzalitatea, ci doar o teorie medicala poate stabili relatii cauzale, iar tu nu esti cercetator medical ca sa emiti ipoteze stiintifice in jurnale cu peer-review.

In concluzie: ai probleme cu logica si nu ai suficient intelect ca sa poti intelege realitatea, asa ca spre binele tau si al altora, lasa-te de dat sfaturi medicale pe tema asta. Ideea ca masturbarea ar produce impotenta si/sau anxietate tine de delir sau de minciuni patologice.
0
09-04-2015, ora 03:37
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Ti-am explicat mai demult ce greseala de logica elementara comiti. Revelatiile de tipul 'dupa doi-trei ani de masturbare am facut sculament/impotenta/anxietate, deci masturbarea produce sculament/impotenta/anxietate' sunt respinse in mod didactic si umoristic pe http://www.youtube.com/watch?v=3xD80XZ2U-8
0
10-04-2015, ora 11:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu am impresia ca cineva a cerut ajutorul pe acest topic.
Fiecare raspunde din experienta lui.
Experienta lecturilor mele si a postarilor pe aceasta tema din ultimii 8 ani de pe Romedic zice ca masturabarea duce la impotenta si lipsa orgasmului sau alte disfunctii sexuale.

Momentan omul cauta raspunsuri, rezolvari, nu cauze.

Nu scriu manualele tale supercaliflagilistice si raspunsuri ?

De ce sportivii nu sunt lasati sa se masturbeze sau sa aiba relatii sexuale inaintea marilor competitii ?

Ma lasi ?
0
10-04-2015, ora 11:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu toata lumea se imbolnaveste de tiroida.
0
10-04-2015, ora 19:28
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Experintele 'mneatale sunt certate cu stiintele medicale. Pentru diagnostic si tratament exista medici.

Sportivilor nu li se interzic relatiile sexuale, dovada ca unii au castigat meciuri dupa futaiuri antologice. Vezi de ex. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/3555734.stm si http://news.nationalgeographic.com/news/2006/02/0222_060222_sex.html si http://www.nature.com/news/2006/060605/full/news060605-16.html
0
03-08-2015, ora 11:33
mangoj
Nu este medic/terapeut
mangoj
Problemele cu potenta pot sa fie unele temporare si sa dispara fara sa fie nevoie sa se faca ceva. Posibil din cauza stresului, grijilor, unele boli, etc.
Cauta niste vitamine sau suplimente care sa te ajute la asa ceva si o sa vezi ca o sa se imbunatateasca situatia. Daca problemele sunt mai grave adreseaza-te unui urolog. Va stii cu ce sa te ajute.
0
14-09-2015, ora 11:09
bellu
Nu este medic/terapeut
bellu
Parerea mea e ca trebuie un consult la specialist indiferent de gravitatea problemei de care suferim. Daca mergem prea tarziu ne trezim ca nu putem sa mai facem nimic pentru a remedia situatia.
0
15-09-2015, ora 14:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Corect !
0
17-12-2015, ora 14:42
radukku
Nu este medic/terapeut
radukku
Branca ursului. Face minuni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  •