In afara de silicoane, ce as putea face sa mi creasca sanii?

In afara de silicoane, ce as putea face sa mi creasca sanii? de la 14 ani nu au mai crescut deloc, acum am 17 ani. Am auzit de tinctura de marar, este buna?poate dauna organismului?multumesc
2 comentarii

Sanii se mai dezvolta inca multi ani de acum incolo. Fiecare are ritmul sau de dezvoltare, nu te mai grabi si oricum nu te mai gandi la silicoane.
Ar putea fi influentata cresterea daca mananci ceapa dar...Oricum, totul tine si de gena, nu ai cum sa treci peste asta. La 17 ani e prea devreme sa stii cat o sa creasca. Practic si daca te ingrasi se maresc.
Oricum ar fi, incearca sa iti muti gandul de la asta decat sa te dereglezi hormonal cu cine stie ce retete sau pastile, care oricum sunt o minciuna, sau mai rau, sa te mutilezi prin cine stie ce operatii.
Nici macar nu mai sunt la moda sanii mari.
Ar putea fi influentata cresterea daca mananci ceapa dar...Oricum, totul tine si de gena, nu ai cum sa treci peste asta. La 17 ani e prea devreme sa stii cat o sa creasca. Practic si daca te ingrasi se maresc.
Oricum ar fi, incearca sa iti muti gandul de la asta decat sa te dereglezi hormonal cu cine stie ce retete sau pastile, care oricum sunt o minciuna, sau mai rau, sa te mutilezi prin cine stie ce operatii.
Nici macar nu mai sunt la moda sanii mari.

Buna. Am incercat si eu foarte multe "retete" minune de marire a sanilor. Nu merge nici una. In cel mai bun caz, dupa 6 luni de inghitit pastile minune prin care iti faci praf si ficatul, se maresc cu 1 cm maxim, iar dupa ce nu se mai face una, 2 saptamani tratamentul, urmele dispar. Anticonceptionalele ajuta iar foarte putin la marire, insa nu toate tipurile.
Eu mi-am facut operatie de marire si nu m-a mutilat in nici un fel. Se poate alege marimea dorite, de comun acord cu medicul, te ajuta si sfatul acestuia foarte mult.
Operatie mea este perfecta, sanii nu sunt foarte mari insa au o forma si marime super pentru corpul meu. Nu vor avea nici un efect tinctura de marar, pastile sau alte promisiunii inutile, le-am incercat peste 10 ani si nu au functionat. Singura metoda este implantul mamar si orice medic iti va spune la fel.
Durerile sunt mari in primele zile insa rezultatul il ai pentru toata viata. Daca te hotarasti iti recomand cu caldura pe ds. Isac Ina, foarte bun medic.
Succes.
Eu mi-am facut operatie de marire si nu m-a mutilat in nici un fel. Se poate alege marimea dorite, de comun acord cu medicul, te ajuta si sfatul acestuia foarte mult.
Operatie mea este perfecta, sanii nu sunt foarte mari insa au o forma si marime super pentru corpul meu. Nu vor avea nici un efect tinctura de marar, pastile sau alte promisiunii inutile, le-am incercat peste 10 ani si nu au functionat. Singura metoda este implantul mamar si orice medic iti va spune la fel.
Durerile sunt mari in primele zile insa rezultatul il ai pentru toata viata. Daca te hotarasti iti recomand cu caldura pe ds. Isac Ina, foarte bun medic.
Succes.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?
- 2Sangerare anala
- 1Durere de burtă și febră
- 1Dureri de stomac