in gat
Nu stiu daca am scris corect - Halena ?
E legat de respiratia urat mirositoare. In cazul meu cred ca aceasta problema ar fi legata de amigdale; pe una din ele, cateodata, apare un punct alb. Am senzatia ca in gat e ceva care ma jeneaza si e ca si cum as vrea sa inghit acel ceva si nu se duce. Ma duc in fata oglinzii, apas pe acea amigdala si iese o materie alb galbuie in stare solida cam de marimea unei gamalii de la batul de chibrit si in urma eliminarii materiei ramane o gaura in amigdala in care poate intra gamalia de la un bold. Acea materie eliminata, daca o strivesc intre degete, miroase ingrozitor. Si consider ca de aici pleaca ideea ca imi miroase urat gura, chiar daca m-as spala pe dinti, tot miroase gura. Ce credeti ca ar fi ?
Astept un raspuns. Va multumesc. Cu stima, Costel GILCA
E legat de respiratia urat mirositoare. In cazul meu cred ca aceasta problema ar fi legata de amigdale; pe una din ele, cateodata, apare un punct alb. Am senzatia ca in gat e ceva care ma jeneaza si e ca si cum as vrea sa inghit acel ceva si nu se duce. Ma duc in fata oglinzii, apas pe acea amigdala si iese o materie alb galbuie in stare solida cam de marimea unei gamalii de la batul de chibrit si in urma eliminarii materiei ramane o gaura in amigdala in care poate intra gamalia de la un bold. Acea materie eliminata, daca o strivesc intre degete, miroase ingrozitor. Si consider ca de aici pleaca ideea ca imi miroase urat gura, chiar daca m-as spala pe dinti, tot miroase gura. Ce credeti ca ar fi ?
Astept un raspuns. Va multumesc. Cu stima, Costel GILCA
4 comentarii
este vorba de o amigdalita cronica hipertrofica, cu cazeum in cripte.
Trebue sa mergi la med. ORL.. pentru investigatii si pentru a decide care este metoda optima de tratament sau interventie!
Trebue sa mergi la med. ORL.. pentru investigatii si pentru a decide care este metoda optima de tratament sau interventie!
am si eu o problema va rog a ma ajutati..de vreo 2 ani de zile am probleme cu respiratia care este insuportabila.. am avut niste cari am fost la stomatolog si le.am scos dupa care mi.am plombat dintii am crezut ca ele sunt cauza respiratiei ura mirositoare dar nu a fost asa..am observat ca undeva mai in interioriorul gurii limba mea este tot timpu foarte incarcata si alba..si parca am niste basicute iar cand o curat miroase ingrozitor..igiena mea orala este la zi..folosesc si apa de gura..guma mentolata fara zahar dar degeaba..de un an de zile am observat ca si prietenul meu are acceleasi probleme..care e cauza va rog sa ma ajutati!
un consult ORL si un consult la Gastrologie o sa ajute in a depista cauza
va multumesc pt raspuns...dar totusi mai am o intrebare..daca e halena se trateaza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 3Halena...
- 21Halena - Mucus in gat
- 3Problema gat nedeterminata.
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 5corp strain blocat in gat
- 15Respiratie urat mirositoare
- 3jena in gat
- 1halena de o perioada foarte mare de timp
- 3Am o problema cu gatul