in pauza 7 zile esti protejata?

in perioada de pauza de 7 zile esti protejata in totalitate?adik poti avea contacte sexuale fara o protectie suplimentara?iau yasmin.va multumesc!!!
3 comentarii

buna...am luat pastile novynette din a 2 zi de menstruatie...si aproximativ la ora fixa...acum sunt in pauza de 7 zile, trebuie protectie suplimentara?tin sa mentionez ca am facut si un tratament de 5 zile in aceasta perioada cu antibiotice?deci care e riscul?...va rog daca puteti sa imi raspundeti cat mai repede...multumesc
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 2yasmin pauza
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 3pauza de anticonceptionale
- 3O incurcatura banala... am uitat sa fac pauza la anticonceptionale
- 3cum iau yasmin?
- 5Nodul la sanul stang.. se afla pe partea laterala exterioara si ma deranjeaza
- 3pauza intre anticonceptionale?
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 6tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 6risc sa raman insarcinata?
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 2reacti adverse ale anticonceptionalelor
- 2Pastilele contraceptive la 17 ani
- 0pauza mai mare de 8 zile contraceptive yasmine
- 1Este necesara o pauza o data pe an atunci cand luam anticonceptionale?
Mai multe informații despre: yasmine pauza la anticonceptionale