incapacitatea ejacularii

16-03-2015
nordicstraw
Nu este medic/terapeut
nordicstraw
Bună ziua, în mod normal nu aş apela la acest tip de informare, însă am o problemă de aproximativ 5 zile şi încep să mă panichez. Săptămâna trecută după ce m-am trezit am simţit nevoia de a mă autosatisface, însă am avut surpriza neplăcută să văd că lichidul seminal refuză să iasă. Am senzaţia că ceva îl blochează, însă nu pot fi sigur. Şi de atunci am început să simt o senzaţie de disconfort spre durere de fiecare dată când încordez zona aceea. Am mai încercat să mă autosatisfac în speranţa că situaţia se va remedia, însă fără nici un rezultat pozitiv. Orgasmul se produce de fiecare dată, iar lichidul seminal ori nu iese deloc, ori iese destul de puţin ca şi cantitate. Acum durerea fizică s-a mai atenuat faţă de zilele trecute. Încă mai simt puţin disconfort însă este mult mai bine. Lichidul seminal însă lipseşte cu desăvârşire. Aş vrea măcar un sfat de la cineva calificat, să ştiu dacă îmi este afectată sănătatea, fertilitatea, sau dacă este normal şi va trece de la sine. Mulţumesc anticipat.
4 comentarii
0
16-03-2015, ora 19:43
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Cititi despre www.romedic.ro/ejacularea-retrograda
0
16-03-2015, ora 20:01
nordicstraw
Nu este medic/terapeut
nordicstraw
Nu sunt sigur că am asta, având în vedere faptul că nu an avut vreo intervenţie chirurgicală în zona aceea, nici de diabet nu sufăr, iar urina nu pare să-şi fi schimbat culoarea.
0
16-03-2015, ora 21:12
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Pai cel mai bine consultati un urolog.
0
19-03-2015, ora 17:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la medicul Urolog daca doriti sfat specializat. Nu avem medic Urolog care sa raspunda pe Forum.

Eventual mai sapati dupa cuvinte cheie in baza Romedic si pe Google si in nici un caz nu va mai masturbati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •