incertitudine mare

27-11-2009
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
buna.am si eu o problema mare.de cateva zile, ma ustura si ma mananca in zona labiilor.daca ma spal cu bicarbonat imi trece pentru o zi si apoi apare iar...am observat o cojita foarte subtire in zona labiilor si sunt destul de rosii...dupa fiecare contact sexual cu prietenul meu acestea se umfla...e normal?pana acum nu am bagat daca se umfla labiile sau nu...de asemenea si prietenului meu i-au aparut pt 2-3 zile niste basicute care i-au trecut cu apa si bicarbonat, iar acum in urma ultimului contact sexual i-au aparut ca niste fisuri pe pielea din jurul capului penisului si sangerau, si acum il ustura...pe mine doar ma mai ia o stare de mancarime si atat, de usturat nu ma ustura decat atunci cand ma scarpin...folosesc doar lenjerie de bumbac.chiar nu stiu ce ar putea fi si care ar fi cauza...nu se pune problema de infidelitate la noi...va rog mult sa ma ajutati
8 comentarii
0
28-11-2009, ora 00:46
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri?va rog frumos.am uitat sa mai spus k am si niste scurgeri albe...nu miros, nu sunt branzoase
0
28-11-2009, ora 17:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu mai folosi bicarbonatul.Tu ia-ti de la farmacie o cutie de Tricomicon ovule sau Macmiror complex, citeste prospectul si pune zilnic ovul intravaginal cat poti tu de profund, seara ;nu te ridici din pat o ora. Nu te speli decat a doua zi dupa pranz.Sa pui tampon caci o sa ai scurgeri.De asemeni, solutie pentru spalaturi vaginale si o crema de Nidoflor. Intre pranz si seara te speli, seara pui ovul si de doua ori pe zi te ungi cu crema.Prietenul tau poate folosi solutia de spalat si crema.Pana nu termini ovulele nu ai voie de relatii sexuale.Nu te speria caci nu este nimic grav , se poate trata.
0
28-11-2009, ora 17:29
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
iar pentru el ce solutie si crema ar fi bune?imi puteti da o idee despre ce anume as avea?prietenul meu s-a inscris si el pe un forum si i s-a spus ca ar fi candida...
0
28-11-2009, ora 17:31
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
si de la ce am fi putut face asta?noi locuim impreuna si am fost amandoi raciti in aceeasi perioada si am luat nurofen pt raceala si gripa.ar putea fi asta cauza dereglarii?
0
28-11-2009, ora 18:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
De asta ti-am si recomandat ovulele care au in compozitie agent anticandidozic.Amandoi ati facut o infectie genitala care nu e de la nurofen. Tasteaza " candidoza" pe net si vei gasi acolo o sumedenie de cauze ale acesteia, nu e vorba de infidelitate. Prietenul tau poate folosi si el solutia ta pentru spalaturi [ spunei farmacistei sa-ti dea ceva pentru amandoi ] si crema de Nidoflor, la fel, o puteti utiliza amandoi.
0
28-11-2009, ora 19:46
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
multumesc mult de sfaturi.
0
01-12-2009, ora 18:33
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
am fost la farmacie si mi-a dat Tantum Rosa, Macmiror complex ovule, Macmiror crema vaginala si Nidoflor crema...e bine?si cate zile ar trebui sa fac tratamentul?pe prospesct scrie ca in general 10 zile, iar ovule sunt 12
0
01-12-2009, ora 22:25
gatitta
Nu este medic/terapeut
gatitta
si as mai avea o intrebare...tocmai mi-a venit menstruatia.pot incepe tretamentul si asa?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.