incetosarea vederii
Buna ziua, am urmatoarele probleme:
de aproximativ o luna am senzatii de mancarime ale pleoapelor, si daca imi frec ochii, se umfla.
am avut o problema acum 3 saptamani: mi-a intrat o ramasita de unghie in ochiul drept cand imi frecam pleoapa probabil si mi-a produs leziuni asupra cristalinului, iar apoi s-a concretizat intr-o conjunctivita dupa spusele dr otalmologic sangeroasa. mi s-a prescris tratament: vigamox, colargol, antibioptal, corner gel. acum nu mai am ochii rosii, dar mai am inca mancarimi ale pleoapelor si incetosarea vederii ochiului drept.
in urma acestui fapt si prietenul meu s-a pricopsit cu conjunctivita, a luat aceleasi picaturi ca si cele prescrise mie, i-au trecut senzatiile de mancarime si ochi rosii dar are aceeasi problema ca si mine si anume incetosarea privirii.
ce ar putea sa insemne acest lucru si ce as putea sa iau pana ajung la un dr oftalmolog.
multumesc !
de aproximativ o luna am senzatii de mancarime ale pleoapelor, si daca imi frec ochii, se umfla.
am avut o problema acum 3 saptamani: mi-a intrat o ramasita de unghie in ochiul drept cand imi frecam pleoapa probabil si mi-a produs leziuni asupra cristalinului, iar apoi s-a concretizat intr-o conjunctivita dupa spusele dr otalmologic sangeroasa. mi s-a prescris tratament: vigamox, colargol, antibioptal, corner gel. acum nu mai am ochii rosii, dar mai am inca mancarimi ale pleoapelor si incetosarea vederii ochiului drept.
in urma acestui fapt si prietenul meu s-a pricopsit cu conjunctivita, a luat aceleasi picaturi ca si cele prescrise mie, i-au trecut senzatiile de mancarime si ochi rosii dar are aceeasi problema ca si mine si anume incetosarea privirii.
ce ar putea sa insemne acest lucru si ce as putea sa iau pana ajung la un dr oftalmolog.
multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 6in campul vizual apar: flocoane sub forma de puncte, linii, bastonase, mai opace sau transparente
- 4atrofie optica
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 3vedere in ceata
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 4Vedere in ceata
- 4strafulgerari ale ochiului cu pierderea temporara a vederii
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 7Tulburare de vedere pe partea stanga
- 4Injecţii intravitreene cu TRIAMCINOLON
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 1vedere in ceata
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 1vedere incetosata
- 0Văd niște linii de lumină
- 4Tumoare la creier posibil
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere