incetosarea vederii

Buna ziua, am urmatoarele probleme:
de aproximativ o luna am senzatii de mancarime ale pleoapelor, si daca imi frec ochii, se umfla.
am avut o problema acum 3 saptamani: mi-a intrat o ramasita de unghie in ochiul drept cand imi frecam pleoapa probabil si mi-a produs leziuni asupra cristalinului, iar apoi s-a concretizat intr-o conjunctivita dupa spusele dr otalmologic sangeroasa. mi s-a prescris tratament: vigamox, colargol, antibioptal, corner gel. acum nu mai am ochii rosii, dar mai am inca mancarimi ale pleoapelor si incetosarea vederii ochiului drept.
in urma acestui fapt si prietenul meu s-a pricopsit cu conjunctivita, a luat aceleasi picaturi ca si cele prescrise mie, i-au trecut senzatiile de mancarime si ochi rosii dar are aceeasi problema ca si mine si anume incetosarea privirii.
ce ar putea sa insemne acest lucru si ce as putea sa iau pana ajung la un dr oftalmolog.
multumesc !
de aproximativ o luna am senzatii de mancarime ale pleoapelor, si daca imi frec ochii, se umfla.
am avut o problema acum 3 saptamani: mi-a intrat o ramasita de unghie in ochiul drept cand imi frecam pleoapa probabil si mi-a produs leziuni asupra cristalinului, iar apoi s-a concretizat intr-o conjunctivita dupa spusele dr otalmologic sangeroasa. mi s-a prescris tratament: vigamox, colargol, antibioptal, corner gel. acum nu mai am ochii rosii, dar mai am inca mancarimi ale pleoapelor si incetosarea vederii ochiului drept.
in urma acestui fapt si prietenul meu s-a pricopsit cu conjunctivita, a luat aceleasi picaturi ca si cele prescrise mie, i-au trecut senzatiile de mancarime si ochi rosii dar are aceeasi problema ca si mine si anume incetosarea privirii.
ce ar putea sa insemne acest lucru si ce as putea sa iau pana ajung la un dr oftalmolog.
multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete negre in campul vizual - AJUTOR
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 9Vad negru in fata ochilor! Aveti sau stiti caz similar?
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 4atrofie optica
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 3problemele de vedere se pot remedia?
- 3vad in ceata
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 2Nu vad bine cu ochiul drept
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 9Scotom scintilant
- 1vedere in ceata
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 3Tulburari de vedere
- 4s-a ingustat vederea uitandu-ma la laptop... Ce poate fi?
- 0Ochelari si dioptrii
- 6Probleme cu ochii.
- 0Pata neagra ochiul drept
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: