Incisiv lateral stramb

17-06-2015
Larisa7
Nu este medic/terapeut
Larisa7
Buna! Am purtat la 14 ani aparat dentar fix(timp de un an)si in mare parte mi-a îndreptat dintii, insa un incisiv lateral a revenit la forma initiala(mai in fata decât ceilalti si putin mai distantat de incisivul central decat cel din partea opusa.Au trecut 4 ani de cand mi-am scos aparatul si as vrea sa remediez aceasta problema, insa nu mai vreau sa port aparat dentar.Ce puteti sa imi recomandati? Chirurgie/fatetare?Si daca mi-ati putea oferi un pret orientativ ar fi perfect.
3 comentarii
0
24-07-2015, ora 23:14
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
aveti in primul rand nevoie de un consult efectiv in cabinet. informatiile sunt mult prea vagi pentru o recomandare corecta in cazul dvs si cu atat mai putin pentru o estimare de costuri.
conteaza foarte mult sa se analizeze cat de importanta este anomalia de pozitie a incisivului. in orice caz, chirugia, fatetarea mentionate de dvs sunt metode invazive de tratament, adica presupun sacrificiu de tesut dentar sanatos. pentru anomalii de pozitie, prima indicatie este tratamentul ortodontic. exista variante de aparate ortodontice foarte estetice sau chiar invizibile. consultati un stomatolog si un ortodont pentru solutii reale, nu veti gasi raspunsul cel mai bun pentru situatia dvs online.
0
25-07-2015, ora 01:06
Larisa7
Nu este medic/terapeut
Larisa7
Multumesc frumos! Mi-am facut deja o programare pentru consult.
0
31-12-2017, ora 03:19
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Ați rezolvat problema? Am aceeași curiozitate, dupa ce am purtat aparat dentar, incisivii laterali au revenit la forma initiala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ghidul persoanei cu aparat dentar - sfaturi utile și întrebări frecvente
  •