Infectia cu Chlamydia | Forumul Medical ROmedic

Infectia cu Chlamydia

05-02-2019
Deniisa1
Nu este medic/terapeut
Deniisa1
Buna ziua. Am si eu o intrebare.. totul a inceput dupa ce, intr o singura luna mi a intarziat menstruatia.. am fost si mi am facut un set de analize (papanicolau ), totul a iesit ok, mi s a spus ca as avea ovare micropolichistice, si mi s au prescris contraceptive Belara. Le am luat o luna de zile, dupa care am avut scurgeri maro, cheaguri, un adevarat cosmar si le am oprit. Ulterior, am inceput sa am dureri de ovar (dreapta ), am mers la alt ginecolog, mi a spus ca as avea o anexita, boala pelvina inflamatorie, si mi s au dat supozitoare ( aceclofen ) de la care faceam diaree, ulterior le am oprit. Intr o zi, pe langa durerea continua de ovar ( dreapta ), am avut niste intepaturi de nu mai puteam sa ma asez in fund. Am mers iar la ginecolog, mi s a spus ca am si lama de lichid in abdomen, ovare micropolichistice si ovarul inflamat, mi s au dat niste antibiotice, pastile si niste ovule, iar la 4 5 zile de la tratament, am facut iar diaree si le am oprit. Eu am ramas in continuare cu durere de ovar, si am mers la alt ginecolog, acesta spunandu mi ca am infectia cu Clamydia si ca se trateaza in minim 5 ani ( daca am noroc ), sugerandu mi sa iau minim 5 ani antibiotice, cu pauze de 3 4 saptamani, urmand ulterior ca pauzele sa fie mai mari. Eu mi am facut anlizele la sange, rezultatul fiind : Ac Anti - Chlamydia trochmotis LgM -Negativ ( 0.483/0.665 )
lgA -Negativ ( 0.189/0.566 )
lgG-Negativ ( 0.084/ 0.561), domnul doctor spunandu mi ca defapt primul e pozitiv, ( chiar daca pe foaie scrie Negativ )ca intervalul e apropiat, gen 80 la suta. Mi a prescris sa las pauza de 3 sapt si sa reiau iar antibioticele, 8 zile, urmand sa o tin asa inca minim 5 ani. Mentionez ca in toata perioada asta am avut probleme cu menstruatia, si am luat dufaston sa mi vina.. Mi se pare ciudata toata situatia, si am scris toata " povestea " asta aici, cu ideea ca poate a trecut cineva prin ceva asemanator, si ma poate ajuta cu un sfat..Multumesc.
Ps : si la papnicolau, facut in urma cu 6 luni mi s a facut testarea cu Clamyidia, iesit negativ, dar doctorul mi a zis ca la testarea din secretie, iese foarte rar !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot bacteriile chlamydia să se răspândească în organismul uman?
  • Nu scap de Chlamydia - ce să fac? (infecÈ›ia rezistentă sau reapărută după tratament)
  • Screeningul pentru Chlamydia - ce trebuie să È™tii
  •