infectie?

21-12-2008
mocushia
Nu este medic/terapeut
mocushia
am avut un contact sexual neprotejat si dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere apoasa galben verzui destul de abundenta, nu am mancarimi, usturimi sau alte simptome ci doar o scurgere ciudata, iau anticonceptionale yasmin de 1 luna de zile, am incredere in partener si as dori sa stiu dc motivul pt care am aceasta scurgere ar putea fi si altul decat o infectie? (precizez ca in timpul contactului am avut ceva dureri abdominale)
3 comentarii
0
21-12-2008, ora 16:52
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
aceste simptome ale tale seamănă cu o infecţie cu chlamydia. du-te la medic să ţi prescrie antibioticul. nu ţi face griji pentru partener. putea să fi avut el de multă vreme chlamydia fără niciun simptom. dacă este aşa şi el trebuie tratat. de asemenea puteai şi tu să fi avut de mai demult tot aşa fără simptome. dar trataţi vă amândoi conform a ce ţi spune medicul. e important să mergi la doctor pentru că nu te poţi trata după ureche
0
22-12-2008, ora 11:34
dmadalina
Nu este medic/terapeut
dmadalina
Am si eu o problema.Acum 2 luni m-am prezentat la un medic ginecolog pt. un control.Aveam ceva usturimi in urma contactului sexual, dureri intepatoare in zona ovarelor si nu ramanea insarcinata. La control, doctorul mi-a spus ca, colul arata f. bine si ca el crede ca testul Papa Nicolau o sa-mi iasa bine. Dar, surpriza, cand mi-a citit rezultatul, doctorul mi-a spus ca sunt suspecta de HPV.Mentionez ca eu am avut un singur partener(sotul meu ) si suntem impreuna de 9 ani, am facut testul Papa Nicolau de 5 ori pana acum si nu mi-a iesit nimic, iar in sotul meu am incredere deplina.Am repetat testul la alt doctor si mi-a spus ca nici pomeneala de asa ceva, aveam doar o inflamatie, dar, avand in vedere ca primul test era suspect, mi-a recomandat o colposcopie.Am facut si colposcopia, dar mi-a spus ca exista acest virus exista, si ma-au chemat la tipizare hpv.Nu mai stiu ce sa mai cred. Ar trebui sa merg si la alt medic?
0
24-12-2008, ora 06:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca la colposcopie a iesit ca ai acest virus, atunci asta e.Fa si tipizarea HPV pentru a vedea ce tip de virus ai.Si stai linistita, ca nu ai motive reale de ingrijorare.Sarbatori fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •