infectie cu chlamydia trachomatis si amenore secundara

24-04-2009
camelia
Nu este medic/terapeut
camelia
Buna Am o mare dilema Vreau si alte pareri Ma confrunt cu ceva de care nu am auzit pana acum Am mers acum o luna la doc pt ca mia intarziat menstruatia o luna si mi-a dat trat dupa 5 zile mi-a venit At am facut si eco pelvin si mi-a zis ca am ovarele polichistice Am facut si teste de dozari hormonale si astept rezultatele e posibil sa nu raman insarcinata asa mia zis doc Pe langa asta am insistat sa-mi faca toate analizele ;Ag chlamydia trachomatis pozitiv iar la exam microscopic : celule epiteliale in placarde; Rare PMN ;Flora :bacili Doderlein ;Absent : trichomonas, Gonococ Candida iar cultura negativa. Mia dat trat cu klacid mie si sotului 3 luni si ovule cervugid Ce am ? medicul mia zis sa numi fac griji ca la consult colul arata bine Tin sa spun ca vreau un copil Viitorul sot e de vina ? Am citit pe net ca se transmite pe cale sexuala Si mai vreau sami spuneti ce medic ginecolog bun imi recomandati din iasi si pt o sarcina Astept raspuns si de la cei care au trecut prin asa ceva sau stiu Va multumesc
2 comentarii
0
24-04-2009, ora 16:40
myky_tudorie
Nu este medic/terapeut
myky_tudorie
Buna Camelia, nu este nimic grav. nu are legatura cu ramanerea insarcinata. trebuie sa luati amandoi tratamentul pentru a fi siguri de vindecare. chlamydia se transmite prin contact sexual si degeaba ia numai unul din voi tratament trebuie sa luati amandoi pentru a fi siguri de vindecare. cervugidul este foarte bun. nu este nimeni de vina in mod special.Ia tratamentul si spor la treaba pentru bebe.
0
29-04-2009, ora 11:27
camelia
Nu este medic/terapeut
camelia
Multumesc mult de incurajare.Dar m-am speriat, nu am auzit de aceasta boala. Astept sa termin trat si sa fie ok si vreau un bebe.
Adaugă un comentariu / răspuns