infectie cu HPV genital

01-06-2012
reebeca
Nu este medic/terapeut
reebeca
buna ziua. Am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca am condiloame, mi-a dat ca tratament : Macmiror Crema Vaginala, Isoprinosine comprimate, Nizoral comprimate, septovag pulbere si condyline solutie cutanata, de asemenea am facut si niste analize RPR, pentru sida, cultura col si secretie vaginala, despre care mi s-a spus ca au iesit bine..as putea sa iau ceva sa imi cresc imunitatea organismului astfel incat sa previn reaparitia condiloamelor sau nu depinde numai de asta?este periculos daca am contact sexual neprotejat cu prietenul meu avand in vedere faptul k el nu a luat nici un fel de tratament impotriva condiloamelor? Si ar mai fi ceva..aproape pe fiecare seara simt o durere de burta ca un fel de intepatura, si cateodata apare si in tipmul actului sexual, de la ce ar putea sa fie?
1 comentarii
0
03-06-2012, ora 15:54
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Odata ce ai contactat HPV vei ramane cu el in organism, nu exista tratament pt HPV in prezent. Trebuie sa fii f atenta sa nu-l dai prin contact cu zona genitala.contact sexual si altor parteneri. Se recomanda ex Babes Papanicolau cu monitorizare atenta la 6 luni. De discutat cu medicul care te urnareste pt prescrierea de medicamente care sa ti creasca rezistenta organismului. Recomanda consult ginecolo+ ecografie pt simpomele pe care le ai, nu ti putem da un diagnostic.
Adaugă un comentariu / răspuns