Infecție în timpul sarcinii
Bună!
Sunt însărcinată in 11 săptămâni și inca de la începutul sarcinii am avut dureri in zona intima, arsuri, mâncărimi și înțepături in interior si o secretie alba abundentă și mâncărimi la exterior, durere la urinat si usturime.
Am fost la doctor și mi s-a făcut o analiza din secretia aceea alba, iar rezultatul a fost bun.
Mi s-a dat tratament timp de o saptamana (fluomicin ovule si canesten crema pentru exterior ). Dupa acest tratament simptomele au persistat. Acum s-a agravat, la exterior mi s au exfoliat labiile mari, am mancarimi puternice si ma ustura foarte tare , simt vaginul imflamat in interior.. si labiile sunt la fel inflamate, in special dimineața. Am facut analizele de sânge și cele de urină, eu am vazut rezultatul insa abia peste 2 zile voi merge si la doctor sa mi le citească. Am ph 6 si bacterii abundente..
Intrebarea mea este daca bebele ar putea fii afectat de infectia aceasta ?
Sunt însărcinată in 11 săptămâni și inca de la începutul sarcinii am avut dureri in zona intima, arsuri, mâncărimi și înțepături in interior si o secretie alba abundentă și mâncărimi la exterior, durere la urinat si usturime.
Am fost la doctor și mi s-a făcut o analiza din secretia aceea alba, iar rezultatul a fost bun.
Mi s-a dat tratament timp de o saptamana (fluomicin ovule si canesten crema pentru exterior ). Dupa acest tratament simptomele au persistat. Acum s-a agravat, la exterior mi s au exfoliat labiile mari, am mancarimi puternice si ma ustura foarte tare , simt vaginul imflamat in interior.. si labiile sunt la fel inflamate, in special dimineața. Am facut analizele de sânge și cele de urină, eu am vazut rezultatul insa abia peste 2 zile voi merge si la doctor sa mi le citească. Am ph 6 si bacterii abundente..
Intrebarea mea este daca bebele ar putea fii afectat de infectia aceasta ?
2 comentarii
Daca este o infectie urinara trebuie tratata dar tot medicul va decide tratamentul functie de rezultatele analizelor si de simptomatologia pe care o aveti!
Multumesc pentru răspuns!
Deja era prea tarziu pentru a o trata.. se pare ca bebele nu mai traia inca din saptamana a 8 a.. adica a stagnat la marimea corespunzatoare săptămânii 8.
Probabil asta l a si afectat... pentru ca restul analizelor au fost bune, doar cele de la urina nu..
Nici doctorul nu stie cu exaxtitate motivul care a dus la asta. :(
Deja era prea tarziu pentru a o trata.. se pare ca bebele nu mai traia inca din saptamana a 8 a.. adica a stagnat la marimea corespunzatoare săptămânii 8.
Probabil asta l a si afectat... pentru ca restul analizelor au fost bune, doar cele de la urina nu..
Nici doctorul nu stie cu exaxtitate motivul care a dus la asta. :(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 39senzatie de mancarime si iritatie in zona genitala
- 0usturimi in zona genitala
- 4mancarime in zona vaginala
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 6Am avut o scurgere maro 2-3 zile, dupa aceea m-a usuturat putin = infectie?
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1Posibila infectie?
- 2infectie vaginala?
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 2infectie
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 2Prurit vaginal
- 1Ajutati-ma - saptamana 39 de sarcina
- 4Mancarime zona genitala
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala secretii vaginale anormale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: