infectie la masea in timpul sarcinii
sant insarcinata in 13 saptamani si vreau sa stiu ce pot face daca de 3 zile ma doare ingrozitor o masea, mentionez ca sant in italia si la dentist nu imi permit sa merg, la urgenta am fost dar ei ma trimit la dentis, ar putea sa ma ajute cineva?multumesc.
1 comentarii
Buna,
Eu am o prietena care in sarcina a facut abces. A fost la dentist si i s-a dat tratament cu antibiotic, pentru ca aceasta este o urgenta medicala si este important ca infectia sa nu se duca in sange pentru a nu ajunge la copil. SFatul meu, de urgenta la dentist sa nu faci rau bebelului, mai ales ca ai trecut de 3 luni si poti lua linistita antibiotice! Multa sanatate si succes!
Eu am o prietena care in sarcina a facut abces. A fost la dentist si i s-a dat tratament cu antibiotic, pentru ca aceasta este o urgenta medicala si este important ca infectia sa nu se duca in sange pentru a nu ajunge la copil. SFatul meu, de urgenta la dentist sa nu faci rau bebelului, mai ales ca ai trecut de 3 luni si poti lua linistita antibiotice! Multa sanatate si succes!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta