Infectie permanenta in gat

22-09-2017
IreneA
Nu este medic/terapeut
IreneA
Buna seara. Am o mare problema: de cel putin 3 ori pe an (cum am patit-o si acum) imi iese infectie in gat. Mai precis: mi se inflameaza amigdalele si pe amandoua apar multe pete albe de diferite dimensiuni. Uneori e foarte rau: apare si febra, iritatia si inflamarea gatului atat de tare incat sa nu imi pot inghiti nici propia saliva. Bineinteles ca la toate simptomele acestea se adauga nasul infundat din care simt ca imi curge o secretie pe gat si dureri de cap.
Precizez ca de mica am avut o sensibilitate la gat( dar doar in statiul de rosu in gat sau amigdalita). Repetarile acesteq de infectii le am de cativa ani, mai precis din 2013, cand am ajuns la Urgente cu o infectie in gat de toata frumusetea( nu mai stiu exact diagnosticul, stiu doar ca am fost internata 3 zile si m-am chinuit cu infectia o luna si jumatate).
Deasemenea am si o rinita alergica( am inteles ca de obicei nasul si gatul sunt destul de frecvent legate cand vine vorba de afectiuni la una dintre ele).
Va rog sa imi spunetit ce pot face. Cand am fost in spital in 2013 mi s-a dat tratament care si-a facut efectul atunci, dar ma chinui in continuare. Ce analize ar trebui sa urmez. Banuiesc ca am undeva o infectie in organism pe care nu am reusit sa o tratez si care iese la suprafata ori de cate ori o "provoc" eu sau schimbarile bruste de vreme. Sunt disperata si satula sa ma indop cu antibiotice. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •