Infectie sau bebelus?
Buna ziua. Am o mica nedumerire. Saptamana trecuta (miercuri) de dimineata mi-a venit menstruatia, in ziua aceea am avut dureri puternice de burta (si sub burta), iar dupa amiaza am mers la toaleta si pe absorbant am observat o bucata de 'ceva' (nu stiam ce este), cred ca era de culoare alba, gelatinoasa, am dat cu hartia igienica si nu se rupea si avea o marime un pic mai mare decat o moneda de 50 de bani. Din ce am discutat cu mama si cu o prietena ar reiesi ca acea bucata gelatinoasa ar fi fost un bebe format in primele saptamani si prin urmare l-as fi pierdut in momentul eliminarii. Mentionez ca menstruatia ma tinut apoi normal cat ma tine deobicei si din ziua aceea nu am mai avut dureri de burta. Inca ceva, pana in ziua inceperii menstruatiei am luat Augumentin timp de 7 zile si Flamexin pentru o infectie la picior, plus ca am facut si antitetanosul. Se poate sa fi fost un bebe acel 'ceva' sau o infectie acumulata in timp pe care Augumentinul a ajutat-o sa iasa? Multumesc.
1 comentarii
Nici infectie nici bebelus.
Daca ai avea un avort spontan ai ajunge la spital probabil, durerile abdominale sunt crunte iar sangerarea este puternica.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi, probabil a fost un mic cheag ce avea aspectul acela de tesut carnos si asta te-a ingrijorat, se mai intampla, plus ca marimea acestuia nu este remarcabila, nu te ingrijora. Si mie mi s-a intamplat si am si o prietena care si-a dus la laborator o chestie asemanatoare, era doar un cheag de sange, a fost cu multi ani in urma intamplarea, insa nu avea nimic ingrijorator. asta imi aduc aminte sigur.
Daca ai avea un avort spontan ai ajunge la spital probabil, durerile abdominale sunt crunte iar sangerarea este puternica.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi, probabil a fost un mic cheag ce avea aspectul acela de tesut carnos si asta te-a ingrijorat, se mai intampla, plus ca marimea acestuia nu este remarcabila, nu te ingrijora. Si mie mi s-a intamplat si am si o prietena care si-a dus la laborator o chestie asemanatoare, era doar un cheag de sange, a fost cu multi ani in urma intamplarea, insa nu avea nimic ingrijorator. asta imi aduc aminte sigur.
Alte subiecte recente din această secțiune: