Infectie urinara?

De doua luni m-am mutat in Anglia si chiar de la inceput m-am trezit cu un "disconfort" in zona intima, am mers la medic unde mi s-a prelevat o proba de urina. Mi s-a spus ca am o mica infectie urinara si mi s-a prescris Trimetophrim (nu stiu care ar fi corespondentul in limba romana), 2 pastilute/zi timp de 3 zile. Nu m-am simtit deloc mai bine, am mers la un alt spital. Aici mi s-a spus ca nu am nimic in urina si ca as avea o usoara forma de candida (asta fara sa mi se faca vreun control ginecologic sau vreo analiza). Mi s-a dat o capsula vaginala de Canesten (500 mg) si Canesten crema, pe care am folosit-o o saptamana. Intrucat nu am simtit imbunatatiri (tin sa mentionez ca in aceasta perioada am avut si repaus sexual) am mers la o clinica ginecologica. Aici mi s-au prelevat toate analizele, mi s-a spus din nou ca ar fi infectie urinara, nu candida. Acum urmez un tratament de 3 zile cu Cefalexin de 500 mg. Astept analizele pentru clamydia intr-o saptamana.
Poate, enumerand simptomele pe care le am, ma veti putea ajuta cumva caci mi se pare ca medicii de aici nu prea stiu pe ce lume traiesc.
- usturime la urinare
- usor disconfort in zona intima
- o scurgere vaginala incolora (gelatinoasa, lipicioasa, fara miros).
In speranta ca nu am plictisit pe nimeni cu toata istorisirea, astept un mic ajutor, daca se poate. Va multumesc anticipat

De 4 -5 zile mi-a aparut o usturime la urinare, nu in timpul ei si la sfarsitul urinarii. Astazi (a 5 zi) mi-a aparut si o senzatie de mancarime mai jos de orificiul urinarii; plus o senzatie de disconfort pe parcursul zilei. Ce pot face in conditiile in care nu sunt in Romania sunt in India (as fi mers de urgenta la medic daca eram in Romania) si nu stiu ce sa cer la farmaciile de pe aici (care sunt destul de multe). Am la mine No-SPA 40mg ma ajuta cu ceva daca iau? Va rog sa ma ajutati in vrun fel ca devine insuportabil. Daca mi-ati indica vrun medicament in engleza poate au.
Va multumesc anticipat.
- 0Candidoza sau scabie, sau ambele
- 2candida, aparent fara remediu!
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 46Candida - o boala normala?
- 7Gardnerella vaginalis
- 4candida genitala la fetita de 7 ani
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 3tratament corect !?
- 3Infectie urinara sau iritatie?
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 5Nu mai scap de candida vaginala
- 2am candida?
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 3Candidoza in mai multe zone, tract urinar, ureche, mancarimi zona anala
- 0infectie urinara recurenta ?
- 5sarcina + diabet + infesctie urinara
- 3Candida = Cancer de col?
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Tratament CANDIDA la barbati
Mai multe informații despre: Candidoza genitala infectia urinara