infectie urinara care a revenit | Forumul Medical ROmedic

infectie urinara care a revenit

16-11-2013
Paula61
Nu este medic/terapeut
Paula61
Buna..Numele meu este Paula si am o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv, asa ca am ales sa intreb aici poate imi raspunde cineva..Nici nu stiu cum sa incep! Problema se desfasoara astfel: In urma cu aproximativ 3 luni am avut infectie urinara pe care cred eu ca am vindecat-o cu niste ovule prescrise de medicul ginecolog..In urma cu 3 saptamani, simptomele de atunci au revenit..Adica aveam mancarimi, usturimi, arsuri la contact sexual si o scurgere de culoare alba. Au trecut si acestea, fara sa iau vreo pastila, insa acum am o mare durere cand partenerul meu ejaculeaza, nefolosind prezervativ. Mentionez ca acesta sangereaza uneori..Si chiar nu inteleg motivul.Ma poate ajuta cinevA? Multumesc mult!
5 comentarii
0
16-11-2013, ora 18:17
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Paula

sa inteleg ca ceea ce ai avut tu a trecut...si acum cand ai contact sexual iti sangereaza vaginul?daca e asa si am inteles bine, cred ca ai putea avea rani pe colul uterin...si apropo poate nici cu flora vaginala nu stai prea bine si atunci cel mai bine este sa consulti ori pe ginecologul tau, ori sa mergi la un altul/a, poti consulta o femeie ginecolog ca are mai mult habar in problemele femeilor si cred ca te poate ajuta!nu mai sta pe ganduri si dute cat mai repede si rezolva-ti problema!e cel mai bine asa atat pentru tine cat si pentru partenerul tau!!sanatate multa!si sper sa vii cu vesti bune despre acest lucru:)
0
16-11-2013, ora 20:28
Paula61
Nu este medic/terapeut
Paula61
Multumesc..Partenerul sangereaza, nu eu!
0
16-11-2013, ora 23:00
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
paula


explica-mi mai in detaliu in ce zona sangereaza?cand se intampla asta(adica in timpul penetrarii, dupa, in timp ce ejaculeaza)???da-mi mai multe detalii ca sa stiu despre ce e vorba..
0
17-11-2013, ora 15:39
Paula61
Nu este medic/terapeut
Paula61
In timp ce ejaculeaza cred ca se intampla asta...ca pana sa se intample acest lucru nu e nicio problema nici din partea mea, nici din partea lui. Iar daca ejaculeaza in mine, eu am dureri, iar el sangereaza.
0
17-11-2013, ora 22:46
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cand exista singe in urina este o probleme a rinichilor, cand ejaculeaza este si putina urina dupa asa ca cel mai bine ar fi ca sa se prezinte la un control ori la urolog ori la altul vezi si tu dupa ce se duce la medicul de familie unde il indruma. SUCCES.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •