Infectie urinara cu E.Coli

Mamei mele in virsta de 70 ani, nu i s-a putut face tratament chirurgical - ateroplastie (fractura col femural stg Garden IV) datorita infectiei urinare cu E. Colli.
In ce consta aceasta infectie si ce a declansat-o?
De asemnea, poate imi puteti detalia diagnosticul de fractura col femural stg Garden IV, precum si sansele de reusita ale operatiei.
Va multumesc!
In ce consta aceasta infectie si ce a declansat-o?
De asemnea, poate imi puteti detalia diagnosticul de fractura col femural stg Garden IV, precum si sansele de reusita ale operatiei.
Va multumesc!
3 comentarii

Mama dvs prezinta o infectie urinara cu un germene obisnuit, care in teorie nu contraindica interventia chirurgicala. Adica, dupa tratament corect soldat cu disparitia infectiei, interventia chirurgicala se poate efectua. Ce anume a cauzat infectia urinara e greu de spus fiind necesare mai multe investigatii( uree, creatinina, sumar urina + urocultura, glicemie, ecografie abdominala, eventual UIV, consult ginecologic ). Va sfatuiesc sa va adresati unui nefrolog pentru tratamentul corect al infectiei urinare.
Cu privire la tipul de fractura trebuie sa intrebati un ortoped.
Multa sanatate
Cu privire la tipul de fractura trebuie sa intrebati un ortoped.
Multa sanatate

Va multumesc pentru amabilitate.
Diagnosticul a fost pus la spitalul Pantelimon, chiar medicul curant stabilind ca daca se va vindeca infectia urinara, nu vor fi probleme d.p.d.v. medical pentru efectuarea operatiei.
Diagnosticul a fost pus la spitalul Pantelimon, chiar medicul curant stabilind ca daca se va vindeca infectia urinara, nu vor fi probleme d.p.d.v. medical pentru efectuarea operatiei.

Buna ziua. Am 46 de ani. Ma confrunt de 7 ani cu infecție urinara și tenesme vezicale zilnice. Am suprimat și viata sexuala, pentru ca simptomele devin mai agresive, după, si tot ce a ieșit la cistoscopie a fost scleroza de col vezical. Menționez ca am dobândit acest coșmar, în urma unei operații clasice pentru hemoroizi, care a decurs cu complicații post chirurgical. Și cred ca de acolo e toata problema sau de la fibromul uterin. Va rog sa ma.ajutati cu un sfat. nu mai pot lua atâtea antibiotice.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara in timpul sarcinii
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 0infectie urinara la copii
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 2Posibil problema la urinare
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 0infectie urinara recurenta ?
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 1Probleme la urinare
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 2E coli enteropatogen la sugar
- 0Sunt însărcinată?
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
Mai multe informații despre: infectia urinara infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: