infectie urinara cu stafilococ

Buna, ma gandeam sa cer si eu sfatul vostru, am facut anul acesta o multitudine de infectii, la inceputul anului am avut o anexita, mi-a trecut si am facut o infectie urinara cu e colo, acum am terminat tratamentul si la urocultura de dupa mi-a iesit infectie urinara cu stafilococ, nu mai stiu ce sa fac, o tin asa una dupa alta, m-am saturatd e atatea tratamnete si simt ca nu ii dau de capat, la aceasta infectie am primit sa iau biseptol, credeti ca in 7 zile trece?tare as vrea sa fie asa, poate cineva sa imi spuna daca aceasta infectie este contagioasa?va multumesc pt rabdare, o zi buna.
2 comentarii

Nu prea cred ca-ti va trece doar cu biseptol... nu intotdeauna cocii grampozitivi sunt sensibili la biseptol.ai facut o urocultuta antibiograma sau doar urocultura simpla fara a fi testata sensibilitatea stafilococului la antibiotice ? Nu e contagioasa.daca nu ai inceput tratamentul si daca nu ai antibiograma eu te sfatuiesc sa repeti analiza si sa o faci cum trebuie, completa, pentru a face tratament corect, caci altfel tot asa te chinui si te trezesti intr-o zi ca ai probleme renale. terapia in infectiile repetate urinare se face 10-14 zile.

Va multumesc pentru raspuns, am facut doar urocultura, si medicul meu ginecolog mi-a spus sa iau biseptol 7 zile apoi sa refac urocultura.antibiograma nu cred sa mi-o fi facut dar asta doar ea stie...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 21Tratament de micsorare a polipilor nazali exista?
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 3infectie urinara
- 3stafilococul coagulazo-pozitiv in nas
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 2Prevenirea infectiei urinare
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1Probleme la urinare
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 2Stafilococ auriu
- 1Infecție urinară, usturimile au devenit insuportabile - Cunoașteti un tratament Naturist?
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 5Streptococ, stafilococ...
- 1Cancer ORL si stafilocc auriu
- 3Infectie urinara care nu trece
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: