infectie urinara cu streptococ de grupa B la 29 de sapt.?!
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am efectuat o urocultura si in buletinul de analiza este trecuta prezenta streptococului de grupa B, peste 100000 UFC/ml, si la antibiograma- este rezistent la ; Ofloxacin, Ceftriaxon, claritromicina, azitomicina, azitromicina, eritromicina, cefotaxim, clindamicina.Dr.meu ginecolog mi-a spus sa fac injectabil trei zile la rand cate un flacon de Ceftriaxon, afecteaza in vreun fel bebelusul acest tratament, poate avea repercursiuni?daca da, ce imi recomandati? Exista tratament homeopat!?
Va multumesc,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am efectuat o urocultura si in buletinul de analiza este trecuta prezenta streptococului de grupa B, peste 100000 UFC/ml, si la antibiograma- este rezistent la ; Ofloxacin, Ceftriaxon, claritromicina, azitomicina, azitromicina, eritromicina, cefotaxim, clindamicina.Dr.meu ginecolog mi-a spus sa fac injectabil trei zile la rand cate un flacon de Ceftriaxon, afecteaza in vreun fel bebelusul acest tratament, poate avea repercursiuni?daca da, ce imi recomandati? Exista tratament homeopat!?
Va multumesc,
2 comentarii
nu v-as recomanda in acest caz sa incercati cu tratament homeopat, pentru ca exista riscul sa nu se vindece acest streptococ si in momentul nasterii sa se infecteze copilul si sa existe complicatii mai mari. acest antibiotic este compatibil in sarcina fara sa va faca probleme nici dumneavoastra nici bebelusului. IN plus infectiile urinare in sarcina sunt periculoase pentru copil, nu e bine nici sa se agraveze, riscati pielonefrita sau altele, chiar si febra daca faceti e rau pentru copil. Asa ca nu riscati, tratati-va dupa cum v-a spus medicul si nu mai cautati leacuri alternative care in multe situatii pot fi eficiente dar in aceasta situatie nu e cazul sa va jucati cu sanatatea dvs si a bebelusului.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta