infectie vaginala?
Buna ziua,
Ma numesc Maria, am 35 ani si am o problema pentru care as avea nevoie de un sfat avizat... In urma cu o saptamana am fost la o petrecere cu niste prieteni si am stat seara pe terasa in haine subtiri... si am facut cistita. Am inceput acum 3 zile tratamentul cu antibiotic si, de parca nu erau de ajuns usturimile alea insuportabile, m-am ales si cu o iritatie (cu mancarimea de rigoare) si am si niste scurgeri tare neplacute. Mai am de luat antibiotic si nu vreau sa intrerup tratamentul, dar pe de alta parte simt ca innebunesc de la problemele intime. Ce imi recomandati sa fac?
Ma numesc Maria, am 35 ani si am o problema pentru care as avea nevoie de un sfat avizat... In urma cu o saptamana am fost la o petrecere cu niste prieteni si am stat seara pe terasa in haine subtiri... si am facut cistita. Am inceput acum 3 zile tratamentul cu antibiotic si, de parca nu erau de ajuns usturimile alea insuportabile, m-am ales si cu o iritatie (cu mancarimea de rigoare) si am si niste scurgeri tare neplacute. Mai am de luat antibiotic si nu vreau sa intrerup tratamentul, dar pe de alta parte simt ca innebunesc de la problemele intime. Ce imi recomandati sa fac?
2 comentarii
Buna ziua,
Este posibil sa fie nevoie de un examen de secretie dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pentru a vedea exact ce este modificat in secretia dvs.
O zi placuta!
Este posibil sa fie nevoie de un examen de secretie dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pentru a vedea exact ce este modificat in secretia dvs.
O zi placuta!
Va multumesc pentru sfat!
Am mers la doctorita de familie si am aflat cu surprindere ca antibioticul distruge flora vaginala, de aceea nu trebuie luat singur! Doctorita mea mi-a recomandat un remediu 100% NATURAL si, chiar daca am fost la inceput reticenta, am verificat pe pielea mea ca isi face treaba de minune! ------*
(*modificat de admin)
Am mers la doctorita de familie si am aflat cu surprindere ca antibioticul distruge flora vaginala, de aceea nu trebuie luat singur! Doctorita mea mi-a recomandat un remediu 100% NATURAL si, chiar daca am fost la inceput reticenta, am verificat pe pielea mea ca isi face treaba de minune! ------*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri genitale
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 4problema in zona genitala
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 3usturimi vaginale
- 0Usturimi vaginale dupa ce am urinat
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 6usturimi genitale
- 8Usturime in zona suprapubiana in zona vezicii urinare
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 4Usturime si descuamare labii
- 0usturimi vaginale
- 6Usturimi vaginale
- 0Sarcina 38 de saptamani +usturimi
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 0Afte in zona intima!!!
- 0Candidoza sau nu?
Mai multe informații despre: infectia genitala usturimea in zona genitala cistinoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: