Inflamatie baza limba

Buna ziua,
Am o intrebare legata de aparitia unei inflamatii la baza limbii. Am fost supus unei uvulectomii acum o luna. Toate bune si frumoase insa dupa interventie am simtit ca am ceva in gat ca si cum mi-ar fi ramas ceva acolo, senzatie insa nedureroasa. I-am povestit medicului care a pus senzatia pe baza interventiei (anesteziei) si mi-a zis ca o sa imi treaca in timp. Vazand ca nu trece m-am intors la control (lueta arata foarte bine) si i-am zis ca senzatia nu a disparut. In urma consultului medicul mi-a zis ca am o amigdalita linguala, mi-a prescris Ibuprofen si Hexoralleten iar daca nu dispare sa trec pe Augmentin. Am urmat toate aceste indicatii insa nimic, ba chiar senzatia s-a amplificat..:|. Adica la fel nedureroasa, dar parca inghit din ce in ce mai greu. Ideea este daca aceasta inflamatie are legatura cu ceea ce s-a efectuat sau pur si simplu e o intamplare. In alte ordine de idei diagnosticul de amigdalita presupune si durere (sau ma insel?), ceea ce la mine nu e cazul. In schimb incep sa imi fac tot felul de ganduri...:|
Va multumesc anticipat.
Am o intrebare legata de aparitia unei inflamatii la baza limbii. Am fost supus unei uvulectomii acum o luna. Toate bune si frumoase insa dupa interventie am simtit ca am ceva in gat ca si cum mi-ar fi ramas ceva acolo, senzatie insa nedureroasa. I-am povestit medicului care a pus senzatia pe baza interventiei (anesteziei) si mi-a zis ca o sa imi treaca in timp. Vazand ca nu trece m-am intors la control (lueta arata foarte bine) si i-am zis ca senzatia nu a disparut. In urma consultului medicul mi-a zis ca am o amigdalita linguala, mi-a prescris Ibuprofen si Hexoralleten iar daca nu dispare sa trec pe Augmentin. Am urmat toate aceste indicatii insa nimic, ba chiar senzatia s-a amplificat..:|. Adica la fel nedureroasa, dar parca inghit din ce in ce mai greu. Ideea este daca aceasta inflamatie are legatura cu ceea ce s-a efectuat sau pur si simplu e o intamplare. In alte ordine de idei diagnosticul de amigdalita presupune si durere (sau ma insel?), ceea ce la mine nu e cazul. In schimb incep sa imi fac tot felul de ganduri...:|
Va multumesc anticipat.
2 comentarii

Poate fi un reflux gastric care a iritat fsringelecsi amigdala linguala
Tratamentul pe gura a antibioticelorcsi antiinfoakatoarelor a afectatvsi mai mult stomacul
Pe forum gasti sfaturi referitor la regim si tratament local
Tratamentul pe gura a antibioticelorcsi antiinfoakatoarelor a afectatvsi mai mult stomacul
Pe forum gasti sfaturi referitor la regim si tratament local

Multumesc pentru raspuns, sunt un pic mai linistit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros ingrozitor din nas.
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 46Limba crapata si dureroasa
- 4Condiloame limba
- 9Bubite pe limba
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 9Ciuperca limba
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 20tumora faringiana extinsa pe limba
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 1Aspect straniu al limbii
- 1Umflatura limba
- 1Limba maro
- 4Limba ciudata si iritata
- 2Help, Cancer oral sau paranoia?
- 1striatii limba
- 2Limba taiata din cauza unei căzături
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: