Inflamație la ambii ochi
Bună ziua! Începând de vara trecuta am observat ca în fiecare săptămână (aproape ) ochii mei se inflamează. Nu am găsit o explicație niciunde, deoarece nu sunt extrem de edematiati (doar puțin, fie pe pleoapa inferioară, fie pe cea superioara; uneori nici nu se observa eritem si edem). De obicei apare doar la un singur ochi, fie stangul, fie dreptul, dar astăzi m-am trezit cu inflamatie la ambii ochi pe pleoapa inferioară. Menționez ca niciodata nu a fost vorba despre orjelet, unde, din câte știu, apare "un cap alb" cu puroi. La mine nu apare puroi. Doar se inflamează una dintre pleoape și devin dureroase. Conjunctiva nu are culoarea modificată. De asemenea, nu toată pleoapa se edematiaza, ci o mica porțiune care devine extrem de dureroasă.
Va rog mult sa îmi spuneți ce analize sunt necesare...Este vorba de infecție bacteriana? Menționez încă o data ca reapare la ceva timp. Sau este vorba despre o alergie? Poate nu suna real, dar se întâmplă doar când stau în București; și atunci, este posibil sa am alergie la ceva din aerul acesta poluat?
Va mulțumesc anticipat.
Va rog mult sa îmi spuneți ce analize sunt necesare...Este vorba de infecție bacteriana? Menționez încă o data ca reapare la ceva timp. Sau este vorba despre o alergie? Poate nu suna real, dar se întâmplă doar când stau în București; și atunci, este posibil sa am alergie la ceva din aerul acesta poluat?
Va mulțumesc anticipat.
1 comentarii
Incercati tamponari cu ceai de albastrele, singurul antiinflamator ocular. Orice fel de alt ceai irita ochii.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața