Inflamatie? Problema serioasa? ajutor va rog!
Buna, ma numesc Denis si am o problema la care as vrea foarte tare un sfat profesionist. Prietena mea mi-a confesat recent ca a avut probleme de cand intretinem relatii sexuale. Probleme in sensu de candida pentru care se trata cu ovule. Eu am avut niste probleme acum un an jumatate cu scurgeri si inflatmatie a preputului insa mai pudic fiind si om bun la toate(sarcastic spus) am presupus, dupa un research indelungat, ca este doar o iritatie mecanica si am lasat timpul sa-si faca efectul, asadar presto, problemele au disparut dupa aproximativ o saptamana de la aparitie. Insa acuma prietena, cum am precizat mai sus, mi-a spus ca a avut probleme de cand e cu mine si m-a sfatuit sa ma tratez, asadar m-am tratat, cu Clotrimazol crema, am aplicat timp de o saptamana jumatate de doua ori pe zi pe preput si pe gland. Problema apare de abia acuma, dupa ce am incheiat tratamentul, adica ieri, am observat ca preputul este rosu in momentul in care penisul este decalotat, iar de parca asta nu ar fi destul a aparut si o senzatie de mancarime. As avea nevoie de un sfat ce sa ma ghideze pe calea potrivita pentru a scapa de aceasta problema stanjenitoare. Va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru intregul referat de bla-bla-uri insa am vrut sa expun problema exact precum este, sper ca sunt detalii suficiente pentru cineva:). Multumesc mult inca o data si sper sa ma ajute si pe mine cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: