Ingrasare+stres

Am luat anticonceptionale Yaz la recomandarea unui medic ginecolog, timp de 4 luni. Din pacate cred ca nu au fost bune pt corpul meu, deoarece nu am avut nici menstruatie (decat ffffff putina), iar in ultima perioada, pe langa faptul ca m-am ingrasat, sunt si fff nervoasa, plang, gasesc motive de cearta din orice...Le-am schimbat cu Yasmin, dar ce altceva as mai putea face pentru a-mi ameliora starile acestea?
Va multumesc!
Va multumesc!
1 comentarii

Buna aceleasi probleme aveam sh eu cand am luat Yasmin (plangeam din orice sh sunt o fire care nu prea plange doar dak e ceva serios nu pt baieti... sh nici chef sa fac sex nu ma atragea)sh leam schimbat pe Yasminelle dar lafel.dupa vreo 3 luni leam schimbat pe mercilon sh sunt ok park nici nu leas lua nu mam ingrasat la ele nah am pofta sa mananc dar ma abtin.de la toare anticonceptionalele ai pofta chef sa mananci dar dak te abti sh mananci cum mancai inainte e ok.si eu mam ingrasat de la yasmin. dar cu mercilon sunt ok
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive fara efecte secundare
- 2ma ingras?
- 2ingrasare dupa dieta
- 2ajutor am nevoie de parerea unui doctor urgent va rog
- 4stres saul altceva?
- 2in ultimul an m-am ingrasat 10 kg si am facut niste analize
- 5Imi doresc din tot sufletul sa ma ingras...
- 22Stresul la serviciu
- 0Ce sa mananc sa ma ingras?
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 5Parkinson la 21 de ani?
- 4Insomnie...stres...
- 5Reactie anormala la stres: mananca foarte mult
- 3cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
- 4sa fie din cauza stresului?
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 29Nu mai pot face fata!!!
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 5Glanda tiroida?
- 1medicamente care ingrasa
Mai multe informații despre: stresul ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: