ingrijorat !

18-05-2010
mihai605
Nu este medic/terapeut
mihai605
Buna ziua ma numesc Mihai, am 22 de ani si ma confrunt cu o problema. De 5 luni am observat de cateva ori mici picaturi (2-3) de sange la finalul scaunului si pe servetel. M-am panicat si am fost la doctor pentru o colonocopie. Rezultatul : imflamatie cronica nespecifica pe ileon. Restul colonoscopiei este ok. Urmez un tratament de 6 luni cu probiotice. Sapt trecuta si astazi am observat iarasi urme de sange. M-am panicat putin si mie frica de cancer. Va rog un sfat. Multumesc
1 comentarii
0
18-05-2010, ora 18:10
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Sunt tot felul de alimente si directii terapeutice foastre indicate pt optimizarea digestiei si prtectia tractusului digestiv. Adica este recomandat a fi folosite pana ai un diagnostic sigur, oricare ar fi el. Insa e CONTRAindicat intretii gandurile nergre (cancer sau alte fantasmagorii fara nici un fundament real).

Concret ma refer la semintele de in macinate + vit E. Mai trebuie sa fie si neexpirate.
Pt detalii si surse de aporvizionare poti da un mesaj privat. Mai muilte detalii aici:
http://forum.romedic.ro/prod/sunt_deprimata_si_vreau_un_sfat_(in_special_de_la_germont)_042469.html

Apoi o argila de calitate, luata in opozitie cu probioticele (de care si cat iei, inainte de masa?), are efect abiotic pe termen lung.

GLUTAMINA am detaliat aici, poti lua la 10 seara, daca ai mancat la 6.
http://forum.romedic.ro/prod/caut_tratament_naturist_pt_gastrita_042328.html

Cu siguranta fainoasele (glutenul) si lactatele (cazeina si lactaza) sunt niste alimente ce ar rebui
eliminate cel putin de proba pt o luna, doua, fiindca perturba digestia, permeabilitatea si integritatea intestinului fiindca sunt binecunoscute alergene.
Vezi topicul cu dieta din profilul meu.

Conteaza si reducerea drastica a grasimilor saturate animale, prezenta unui aport decent de omega 3 etc.
Aportul de fibre ar trebui sa fie vreo 20-30 g/zi, raport optim insolubil solubil 75/25 %
Adaugă un comentariu / răspuns