injectie dureroasa.rispolept consta
Buna seara fac cam de un an la fiecare 2 saptamani injectie cu rispolept consta si as vrea sa stiu cum as putea face pentru ca durerile de la injectare sa fie mai minore si daca e normal sa am dureri in ziua in care fac injectia.
Deasemenea as dori sa stiu ce pot face daca odata nu pot ajunge la data stabilita pentru injectare.
Deasemenea as dori sa stiu ce pot face daca odata nu pot ajunge la data stabilita pentru injectare.
2 comentarii
Daca substanta este mai uleioasa e normal sa doara, la fel dor multe alte injectii administrate intramuscular, dar asta e singura cale de administrare pentru unele medicamente.Ei, cred ca o zi in plus sau in minus nu conteaza asa mult, dar chestia este ca se elimina si substanta aia din organism si ramaneti neacoperita un interval de timp.Cu bine!
N-am gasit nicaieri cat de dureroasa este solutia injectabila, dar ganditi-va cat de dureroasa este penicilina G, pe care unii oameni o fac din sase in sase ore, uneori doua saptamani, apoi Moldaminul si altele.In privinta ritmului de administrare, se pare ca trebuie s-o faceti exact la data programata!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 9Boala vs Dumnezeu.
- 31Schizofrenie
- 1Poti sa faci un episod psihotic de la paranoia accentuata?
- 33Pentru persoanele cu boli psihice : cat de functionali sunteti?
- 4Trist pentru că nu fac dragoste. Vreau răspunsuri de specialitate!
- 1Depersonalizare si derealizare
- 1Cumulare pensie de invalidate si pensie de schizoferenie cu castiguri de la bursa