Insarcinata 14 saptamani -am inhalat vapori toxici

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat..am intrat din greseala in baie si am inhalat vapori de la granulele pt desfundat chiuveta.
Am simtit in gat ceva intepator si am iesit repede la geam. Sunt insarcinata in 14 saptamani si mi-e frica sa nu ajunga la bebe substantele toxice ( continea hodroxid de sodiu si aditivi).
Nu stiu ce sa fac pt ca doctorita mea nu este la cabinet.
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat..am intrat din greseala in baie si am inhalat vapori de la granulele pt desfundat chiuveta.
Am simtit in gat ceva intepator si am iesit repede la geam. Sunt insarcinata in 14 saptamani si mi-e frica sa nu ajunga la bebe substantele toxice ( continea hodroxid de sodiu si aditivi).
Nu stiu ce sa fac pt ca doctorita mea nu este la cabinet.
Multumesc!
1 comentarii

Bună ziua,
Mergeți la secția de urgente din cadrul spitalului de stat.
Mergeți la secția de urgente din cadrul spitalului de stat.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
- 0Risc trisomie 21
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
- 0Probleme cu stomacelul? Sapt 21
- 0Insarcinata dar sangerez
- 1Avort spontan
- 0Brida uterina în sarcina
- 1Am fumat legale in primele 2 luni de sarcina
- 3Intrebare - bebe cu omfolocel Si am putin dezlipita placenta
- 2Cineva in situatia mea?
Mai multe informații despre: