insarcinata?
Buna ziua!am nevoie de un raspuns...prietena mea a avut menstruatie de pe data de 25 aprile pana pe 1 mai.pe data de 6 mai am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare nici in interior, nici in exterior(ne.am oprit dupa 1-2 min ca sa nu se intample vro cv).exista vro sansa sa se intample vro ceva neasteptat?cate zile dupa menstrautie nu poate sa ramana insarcinata?ma puteti ajuta cu un raspuns?
3 comentarii
1.cel mai probabil nu e insarcinata
2.nu exista un nr. de zile inainte si dupa menstruatie in care sa nu ramana insarcinata, depinde de la femeie la femeie( de exemplu, la majoritatea femeilor ziua a 14-a e ovulatia, deci probabilitatea mare sa ramana insarcinata si cateva zile imediat dupa)
3.cel mai bine e sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale
4.daca are menstruatia regulata, prin metoda calendarului, poate afla zilele fertile si atunci puteti sa nu va protejati cu mijloace suplimentare(gasesti informatii pe net despre ce inseamna acest calcul)
2.nu exista un nr. de zile inainte si dupa menstruatie in care sa nu ramana insarcinata, depinde de la femeie la femeie( de exemplu, la majoritatea femeilor ziua a 14-a e ovulatia, deci probabilitatea mare sa ramana insarcinata si cateva zile imediat dupa)
3.cel mai bine e sa va protejati cu prezervativ sau anticonceptionale
4.daca are menstruatia regulata, prin metoda calendarului, poate afla zilele fertile si atunci puteti sa nu va protejati cu mijloace suplimentare(gasesti informatii pe net despre ce inseamna acest calcul)
nu este insarcinata. Nu va mai afaceti griji degeaba.
Multunesc pentru raspunsuri!va doresc sa aveti o zi buna in continuare!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 4Sunt gravida?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 3sunt oare insarcinata?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 7Pot fi insarcinata?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 1sunt sau nu gravida???
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 5Ma dor sanii
- 0posibilitate sarcina
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 13Sunt insarcinata?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 6Sunt însărcinată?
- 3După test
- 4Intrebare - Trebuia sa imi vina ciclul mentrual acum 2 zile si inca nimic
- 2Risc de sarcina ?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: