insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?

26-10-2008
teoruxy
Nu este medic/terapeut
teoruxy
am inceput de 3 luni mai exact de la sfarsitul lunii iulie yasmin.e posibil sa fi ramas insarcinata?deoarece de cateva zile ma simt cam rau am dureri de burta si simt batai in burta.nu am folosit antibiotice dar in schimb am baut suc de grefe si am inteles ca isi pierd efectul de la suc de grefe.le-am luat zilnic am avut ciclu menstrual regulat in pauza de 7 zile si am facut si un test da sarcina care a iesit negativ.de la ce ma simt rau de la ele sau e vreo sarcina?daca ramai insarcinata in timp ce iei anticonceptionale iti mai vine ciclu si iti iese la test?va rog sa-mi raspundeti va multumesc
6 comentarii
0
26-10-2008, ora 22:26
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
dak ti-a venit menstruatia nu ai cum sa ii insarcinata.dak e in normala(la culoarea, cantitate etc)
0
27-10-2008, ora 07:41
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
hmmm..interesant..Chiar n-am auzit de efectul sucului de grefe asupra anticonceptionalelor...Dar daca ai menstruatie si testul a fost negativ, nu cred ca esti.Iar bataile in burta nu-s, sub nicio forma de la sarcina!La primipare primele miscari fetale se percep abia la 4 luni jumatate.
0
27-10-2008, ora 15:01
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
aşa am auzit şi eu de sucul de grefe.. dar cred că trebuie să bei multicel ca să se anuleze efectul anticoncepţîonalelor
0
27-10-2008, ora 22:40
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
eu cred ca nu esti insarcinata daca ai luat contraceptive
si fetelor nu aveti dreptate ciclul poate sa vina normal chiar daca esti insarcinata mai ales in primele luni de sarcina
poti sa fii insarcinata fara sa iti dai seama
dar totusi nu cred sa fii
ai grija de tine
0
28-10-2008, ora 07:55
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
De acord, anonima, poate sa vina menstruatia peste sarcina, dar din cate am auzit si eu nu are chiar aceleasi caracteristici cu ale unei menstruatii normale...
0
28-10-2008, ora 10:11
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
da si asta e posibil ca e altfel minstruatia cind esti insarcinata dar orcum fiecare organizm reactioneaza in felul sau...asa ca nu putem spune cu exactitate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •