insarcinata sau nu?
salut.am si eu o problema si cer ajutorul vostru.am facut sex(protejat) cu prietena mea acum 1 saptamana si se pare ca acum i-a intarziat ciclul.pot spune ca pe ianuarie ciclul ia venit pe 30 sau 31 iar in decembrie cu o saptamana mai devreme.acum va rog, spuneti-mi care este cauza intarzierii?exista sansa sa fie gravida?si daca da, dupa cat timp si care vor fi semnele sarcinii?va rog, raspundeti.
3 comentarii
am uitat sa mentionez ca in seara aceea am facut sex de 2 ori(protejat) la un interval de 30 de minute.ce ar mai fi de spus este ca in perioada aceea de 30 de minute pauza ne-am sarutat, iar in timp ce ne sarutam am inceput sa o masturbez putin.se poate, daca in timpul ce am schimbat prezervativele sa fi ramas putina sperma pe deget si chiar daca m-am sters pe deget cu servetel, sa duca asta la o posibila insarcinare?mentionez ca degetul nu a intrat mai mult de 3-4 cm.
Sa-i cumperi un test de sarcina [ in afara cadoului de 8 Martie ] si sa-l faca maine dimineata din prima urina.
ne dormi un copil si am facut sex neprotezat in zilele fertile..ma pot astepta la o sarcina?
am nevoi urgent de raspuns:D mersi
am nevoi urgent de raspuns:D mersi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 4Exista un risc de sarcina?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 3pot ramane insarcinata?
- 0Mi a întârziat
- 5probleme cu menstruatia
- 1Întârziere CM
- 3Intarzierea menstruatiei
- 0Lipsa menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei