Insarcinata sau nu?
Acum o luna mi-a venit ultima menstruatie, iar acum 3 sapt am avut un act sexual neprotejat, luna aceasta mi-a venit cu 3 zile mai devreme niste picaturi mai inchise la culoare, dupa care a urmat si o sangerare, dar slab cantitativa, care a durat 5 zile, cateodata aveam senzatia ca nu mai curge, dar de ex cand stranutam, curgea iar.Am facut zilele acestea un bhcg, deci la 3 sapt de la contact si o luna de la menstruatie si a iesit negativ.Intrebarea mea este daca bhcg a fost facut la timpul potrivit si daca scurgerile acela inchise la culoare si faptul ca a fost redus cantitativ se datoreaza racelii?
2 comentarii
Betahcg ul este o analiza de sange care arata cu precizie daca sunteti sau nu insarcinata, atata timp cat va incadrati intre acele limite normal 0 si 5 daca nu ma insel, nu sunteti insarcinata, testul ar trebui sa va arate si cea mai mica modificare, dar daca nu sunteti sigura faceti si o ecografie. Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 2sunt sau nu gravida??
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 1Sarcina sau raceala?
- 4Sarcina sau nu?
- 0Sunt insarcinata?
- 5sarcina cu trompe legate
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 2Insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: