Insarcinata sau nu?

29-08-2016
garbeagabriela86
Nu este medic/terapeut
garbeagabriela86
buna ziua, u.m. a fost pe data de 17.07.2016, mentionez ca am o menstruatie regulata, la 29 zile. pe data de 15 august trebuia sa vina menstruatia, dar nu a venit... am facut doua teste de sarcina la diferenta de cateva zile si ambele au iesit pozitive. Ca si simptome de sarcina am sanii foarte sensibili, balonare, urinari dese, miros foarte dezvoltat.. datorita faptului ca am avut dureri abdominale si de spate am decis sa ma duc la dr. desi ma gandeam ca sarcina ar putea fi mica si sa nu se vada. Pe data de 23.08.2016 m-am prezentat la dr unde am facut o ecografie vaginala si mi-a fost depistat un chist ovarian pe ovarul stang. De sarcina nici vorba... nu se vedea nici macar un punct... dezamagire totala. dupa ce anul trecut am suferit o alta trauma de sarcina oprita din evolutie. Dr ginecolog, la insistentele mele ca am facut doua teste de sarcina si ca au iesit pozitive..., a zis ca poate este o sarcina foarte mica, ovulatia sa se fi produs mult mai tarziu..
mi-a fost recomandat sa iau timp de 7 zile Duphaston *3cp/ zi sua sa urmez cu myo sun *2/zi timp de trei luni... ce ma sfatuiti? sa fiu sau nu insarcinata? sa mai fac alt test de sarcina? ce ar mai putea influenta testul sa iasa pozitiv?
2 comentarii
0
29-08-2016, ora 13:24
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

daca testele de sarcina ies pozitive se poate ori sarcina sa fie mult prea mica pentru a fi vazuta ecografic sau ar putea fi o sarcina extrauterina, va recomandam sa va monitorizati Beta Hcg (testul de sarcina din sange) deoarece daca acesta creste si in constinuare sarcina nu se vede ecografic atunci se poate sa fie fixata in trompa uterina

Echipa Medicala Marie Stopes
0
29-08-2016, ora 14:29
garbeagabriela86
Nu este medic/terapeut
garbeagabriela86
va multumesc pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •