Insarcinata si cu ciclul venit ?

01-01-2012
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
Buna seara
prietenei mele i-a venit ciclu
de pe 24. si a tinut'o cam pana pe 30
dar are in continuare dureri de burta si nu se simte in largul ei
e posibil sa fie insarcinata?
nu am ejaculat in ea... dar.. poate s-a fi scrus ceva si... nu stiu ce sa spun
intrebarea e oare de ce nu se simte in largul ei si o doare burta.
cu toata ca i a venit si i'a si trecut..
5 comentarii
0
02-01-2012, ora 03:12
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ca regulă generală, venirea menstruaţiei semnează eşecul ovulaţiei şi arată că fecundarea nu a avut loc. Cazurile de adevărată "menstruaţie peste sarcină", deşi există, sunt foarte rare.

Mai degrabă poate fi vorba de o boală inflamatorie pelvină sau de o altă afecţiune, nu neapărat genitală, aşa cum este colita. Dacă problema persistă, o vizită la medicul ei este indicată pentru clarificare diagnostică şi tratament.
0
02-01-2012, ora 13:18
clara001
Nu este medic/terapeut
clara001
Buna ziua. Am si eu o problema am fost la ginecologie si mi sa spus ca am o rana pe uter am cauterizat-o si mi sa spus ca tot mai am urme acolo dar ca nu ar fi nimic grav. problema este ca de fiecare data cand i-mi vine menstruatie i-mi este rau de mor ameteala, nervozitate, parca simt ca ma doare mandibula mentionez ca cu calciu stau bine nu stiu ce sa mai fac.la ginecologie cand i-am spus mi-a dat tador care nu ma prea ajuta cu nimic.starile astea le am inainte sa i-mi vina cu ~10 zile si dupa cam 5 zile.Acest sindrom premenstraul chiar nu are nici un leac
am doar 35 de ani...pai pana la menopauza asa o duc.
ultima data cand mi-a veit am plecat de la servivi ca nu mai puteam sa ma descurc, i-mi tremura carnea pe mine, am ajuns la cabinet la munca desi luasem eu un calciu si mai mi-au dat un aspacardin...tensiunea o aveam 13 cu 8 si acasa m-am linistat ca am adormit...
ajutati-ma ca nu ma pot invoi mereu de la munca ca mi-a venit mie menstruatia
ce naiba medicament sa mai iau.cu respect Florina
0
02-01-2012, ora 18:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Semnele descrise nu au legătură cu rana de pe uter. Un consult homeopatic ar fi foarte recomandabil în cazul dv.
0
03-01-2012, ora 20:36
clara001
Nu este medic/terapeut
clara001
am omis sa va spun ca iau si o jumatate de pastila de paxetin am avut in trecut atacuri de panica si acum nu pot renunta la ele din cauza frici ca revin iar.am luat atunci o pastila intreaga acum iau cate o jumatate dar nu mereu la 2-3 zile.sincer va spun ca i-mi este frica cand se apropie acea perioada.eu sunt din Alexandria...stiti cumva daca avem aici medic homeopatic. va multumesc mult pentru raspuns
0
25-02-2013, ora 21:19
clara001
Nu este medic/terapeut
clara001
mai nou i-mi vine ciclu din 2 in 2 saptamani.am fost internata la ginecologie dar nu au descopreit nimic de la ce naiba pote fi aceste dereglari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Poți avea ciclu menstrual în timpul sarcinii?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •