intamplare amuzanta

22-03-2013
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
In timp ce ma aflam la comisia de evaluare pentru a imi lua gradul de handicap unde am fost pot zice interogata minim 15 minute de o doctorita si alte 15 de un psiholog si as social alta persoana a zburat printre toate aceste persoane fiind trecuta in nici 2 minute si vazand dupa iesirea acelei persoane niste fete speriate ale alora.
Din intamplare acum cateva zile am dat peste acea persoana in oras si am intrebat-o cum i-a facut sa treaca asa de repede de ea pe urma am aflat ca respectiva persoana facuse 9 ani d einchisoare pt ca ucisese o batrana fiind speriata ca respectiva ripostase cand a incercat sa-i fure geanta, ei bine respectiva persoana mi-a zis ca pe ea nu au intrebat-o nimica de boala pe care o are asta in timp ce pe mine cred ca si la ce minut mam nascut mam intrebat.
La final pun o intrebare retorica: OARE ASTIA NUMA DE FRICA STIU OARE NUMAI DE FRICA NU FAC BASCALIE DE OM BOLNAV ?
MULTUMESC
4 comentarii
0
22-03-2013, ora 11:19
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Urat Lorenna ca,
se mai intampla ASA ceva si nu-i de mirare, DA-si inca cate.
multa sanatate
0
22-03-2013, ora 17:54
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
dar nu era normal sa-ti puna intrebari?... deci pe tine te-a deranjat ca nu te-a trecut si pe tine asa de repede ca pe respectiva individa, adica de ce n-au renuntat la reguli si pt tine? poate ca pe ea doctorii o stiau cu o boala psihica grava sau poate ca pur si simplu venise cu spaga. stiu ca atunci cand vine vorba de pensionarea pe caz de boala se fac tot felul de porcarii, dar poate ca ar tb sa nu-ti bati capul ca uite ca pe ea a trecut-o in 2 minute... mai ales atata timp cat tie ti-au pus intrebari pertinente.
0
22-03-2013, ora 20:57
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Tocmai asta a fost ca acele intebari au fost mai mult in bataie de joc si mi s-a cerut sa repet aceeasi poveste veche de ani de zile de cand ma duc anual (respectiv ca am halucinatii auditive, vizuale, tentative suicid si alte fapte nebunesti de le-am facut)mereu incercand sa imi gaseasca ceva anapoda si incercand sa ma intimideze plus ca am asteptat in o sala megaplina de am stat pe jos pe ciment ca nu pot sta mult in picioare peste 3 ore daca asta consideri tu lucru normal atunci tot ce iti pot zice e sa nu ajungi si ntu sa treci prin ce situatii am trecut eu, iar cat despre acea persoana nu nu o invidiez deloc dar as vrea totusi sa fie mai multa omenie si bun simt pentru persoanele care avem cu adevarat probleme si care copnsider ca suntem tratate ca niste ultime miloage.
Multa sanatate Lorena
0
23-03-2013, ora 10:34
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
daca ai fi spus asta la inceput as fi fost de acord cu tine. dar tu ai povestit altceva. nu ai mentionat cum s-au purtat cu tine, ci doar ca doctorii aia si-au facut meseria in ceea ce te priveste. si ti s-a parut "amuzant" ca pe tipa aia n-a luat-o la intrebari.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul