intarzaiere ciclu

03-11-2009
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Salut, am si eu o problema legata de prietena mea. luna trecuta ei i-a venit ciclul pe data de 2 si spunea ca ar fi trebuit sa-i vina pe data de 30 ca are ciclu regulat. alea 28 de zile se calculeaza din prima zii cand iti vine sau dupa ce se termina ?
Habar nu am din ce cauza ii intarzaie ea are si infectie urinara si face o data pe saptamana injectie moldamin ceva de genu pentru asta.
Nu mai stiu exact sa va spun cand, dar luna aceasta mi-a spus ca nu este in acea perioada fertila, si mi-a zis sa-mi dau drumul in ea ca nu este nicio problema.
Astept si eu niste raspunsuri va rog mult !!
12 comentarii
0
03-11-2009, ora 13:58
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Am uitat sa mai spun ca pe data de 30 a durut-o burta foarte tare crezand ca-i vine ciclul, dar degeaba... a asteptat pana seara ce-l mult dimineata a 2-a zii... dar nimic.
0
03-11-2009, ora 15:37
bonibon
Nu este medic/terapeut
bonibon
cele 28 de zile se calc din prima zi a menstrei, deci daca are CM regulat trebuia sa-i vina pe 30...
daca ati facut neprotejat cel mai bine ar fi sa-si ia un test de sarcina "Sure check", se face din prima zi de intarziere a CM
succes!
0
03-11-2009, ora 16:11
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Asa am sa fac, am sa cumpar si un test de sarcina sa vad, dar ma gandeam daca ar putea fi si din cauza unei raceli ? Sau din cauza antibioticului care il face (acel moldamin).dar nu prea cred.am inteles ca daca are infectie urinara sau este si racita ar putea si asta sa intarzaie putin ciclul acum nu stiu ce sa spun. mai astept niste raspunsuri.
Ms frumos bonibon pt raspuns !
0
03-11-2009, ora 17:31
AndreeaMihaela
Nu este medic/terapeut
AndreeaMihaela
Am si eu o neliniste, mi-a intarziat ciclul menstrual o saptamana, am facut un test de sarcina si a iesit negativ.ce sa fac?sa mai repet inca un test, sa fie alta cauza intarzierii?Astept un raspuns din partea dumneavoastra.Va multumesc frumos!
0
03-11-2009, ora 22:14
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Nu stiu ma gandeam asa... ar putea intarzaia si din cauza moldaminului ? ala il face in fiecare vineri. trebuie sa-l faca timp de cateva luni. si l-a facut de vre-o 3 sapt cam asa aproape 1 luna.
0
04-11-2009, ora 21:32
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Am crezut ca ma pot baza pe raspunsurile sau sfaturile voastre, dar se pare ca nu prea luati in seama lumea care apeleaza la dumneavoastra :(. va rog eu mult sa ma ajutati ca sunt disperat.
Am facut azi 3 teste de sarcina, dar toate au iesit pozitive :((.nu stiu ce sa mai fac sunt disperat.cu toate ca stau si ma gandesc ca nu are cum !!!
Ar putea ca rezultatatele testelor sa fie eronate ? Va mai zic inca o data ca ea face moldamin injectabil in fund.ar putea fi asta o cauza pentru care sa-i intarzaie ? In ultima perioada a fost cam stresata, obosita si racita + acest tratament care il face de 1 luna si il mai face timp de cateva luni din cauza unei infectii urinare.
SI care ar fii motivele ca testele sa arate pozitiv fara a fi vorba despre vre-o sarcina ?
Ea nu are nicio simptoma care sa duca spre o sarcina. este adevarat ca a inceput sa manance cam mult, dar nu asta ar fi o problema ca are perioade cand mananca si cand nu mananca.
Va rog mult de tot ajutati-ma !!!! Sa-mi raspunda un medic sau cineva in masura VA ROG MULT !!
0
05-11-2009, ora 08:51
manu2007
Nu este medic/terapeut
manu2007
Mihaitz... stiu ca nu raspunsul acesta il asteptai, dar nu exista teste de sarcina fals pozitive. Cu alte cuvinte, 3 teste de sarcina indica clar ca este insarcinata. Sfatul meu este sa mearga URGENT la dr. ginecolog si sa ii spuna de tratamentul cu antibiotic pe care il ia, sa ii faca o ecoghrafie si atunci o sa ai un raspuns sigur.
0
05-11-2009, ora 17:46
teea
Nu este medic/terapeut
teea
3 teste pozitive te anunta in mod sigur ca vei fi tatic! o seara faina!
0
05-11-2009, ora 23:15
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Am sa ma duc zilele astea la un cabinet ginecologic sa vedem.
Cam cat ma costa un control si cu acea ecografie ? Va rog frumos sa-mi raspunda cineva daca cunoaste sa stiu cam cati bani imi trebuiesc.
Va multumesc frumos !
0
06-11-2009, ora 10:09
teea
Nu este medic/terapeut
teea
o consultatie costa intre 70-150 lei.unele cabinete au ecografia endovaginala inclusa in pret.in cazul in care nu este inclusa in pret, atunci e ecografie costa in jur de 30-40 lei.
scces.
0
06-11-2009, ora 21:31
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Ok ms frumos.am sa ma duc sa vedem, dar peste cat timp se vede sarcina ? adica daca se vede ceva la acea ecografie in cat timp trebuie sa fie ?
Noi am facut un calcul cam cand credem ca s-a intamplat.si ne-a iesit in jur de 23 de zile.asta ar insemna ca ar fii insarcinata de 3 saptamani ?
0
07-11-2009, ora 10:29
teea
Nu este medic/terapeut
teea
pentru a determina existenta unei sarcini se poate face un test de sange. puteti merge oricand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •