Intarzaiere menstruatie
Buna ziua! Menstruatia mea trebuie sa vina pe data de 18.05.2016 dar a intarzaiat 8 zile. Am efectuat 5 teste de sarcina si rezultatul e negativ. Am fost foarte stresata in ultimele 4 saptamani, deoarece in timpul ovulatiei mi-a aparut 3-4zile la rand o scurgere maro, oarecum solida, dar foarte foarte mica, abia observabila. oare sa fie din cauza stresului? nu pot sa dorm din cauza asta. M-am gandit sa merg la medic, dar consider ca e inca prea devreme, avand in considerare ca a intarzaiat 8 zile.
2 comentarii
In cele din urma mi-a venit!:) cred ca a fost pe baza de stres
Bună ziua! Am si eu o intrebare! E posibila o sarcina daca de la ultima mestruatie nu a existat contact sexual? Dar a existat cu cateva zile inainte de ultima mestruatie! Momentan aceasta a intaziat cateva zile!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Really scared...am nevoie de raspuns urgent
- 3pozitiv - negativ?
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Simptome de sarcina
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 1Menstruatie intarziata
- 1Oare sunt insarcinata
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: