Intarzie menstra, pastila de a doua zi.

Buna ziua. Am si eu o nelamurire pe 12 Decembrie am avut mensttuatia , dupa menstra am luat niste ovule cu cervugid iar pe 20 am liat pastila de a doua zi, cred ca in seara dupa ce am luat pastila am mai bagat un ovul. Ideea e ca pe 3 ianuarie trb sa imi vina menstruatia dar imi intarzie...nu am nici un semn ca ar vrea sa vina. Aveti idee daca e grav ca am luat si pastila si am mai bagat si un ovul in aceeasi zi.? Din vina tratamentului sau al pastilei de a doua zi imi intarzie ? Si cat...? Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns va super multumesc.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
1 comentarii

Buna ziua,
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 4pilula de a 2 zi
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 1pilula de a 2 a zi
- 1Trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 0Iau sau nu pastila de a2a zi?
- 2Dupa folosirea pastilei de a doua zi
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 1Pot sa raman gravida?
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 1URGENT! Sarcina dupa escapelle?
- 2Pastila de a doua zi
- 1Și-a făcut efectul Escapelle?
- 0Anticonceptionale si pilula de a doua zi
- 0Avort aspiratie si contraceptie
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi