Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
Buna ziua. Am si eu o nelamurire pe 12 Decembrie am avut mensttuatia , dupa menstra am luat niste ovule cu cervugid iar pe 20 am liat pastila de a doua zi, cred ca in seara dupa ce am luat pastila am mai bagat un ovul. Ideea e ca pe 3 ianuarie trb sa imi vina menstruatia dar imi intarzie...nu am nici un semn ca ar vrea sa vina. Aveti idee daca e grav ca am luat si pastila si am mai bagat si un ovul in aceeasi zi.? Din vina tratamentului sau al pastilei de a doua zi imi intarzie ? Si cat...? Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns va super multumesc.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
1 comentarii
Buna ziua,
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 4pastila de a doua zi si efectul ei
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 0Pastila de a 2-a zi! Putin ajutor, va rog!
- 29Ameteala, stare de betie, slabiciune, oboseala excesiva, tensiune oculara
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 5pastilă de a doua zi
- 0Hello! Sangerare dupa pastila de a doua zi
- 1Ginecolog
- 1Postinor
- 3Pilula de a doua zi Escapelle
- 2Pastila de a doua zi
- 0Intrebare urgenta Escapell si anticonceptionale
- 4Sarcina ? Ajutor
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
- 3Ajutati-ma: Escapelle, efecte adverse
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: