Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
Buna ziua. Am si eu o nelamurire pe 12 Decembrie am avut mensttuatia , dupa menstra am luat niste ovule cu cervugid iar pe 20 am liat pastila de a doua zi, cred ca in seara dupa ce am luat pastila am mai bagat un ovul. Ideea e ca pe 3 ianuarie trb sa imi vina menstruatia dar imi intarzie...nu am nici un semn ca ar vrea sa vina. Aveti idee daca e grav ca am luat si pastila si am mai bagat si un ovul in aceeasi zi.? Din vina tratamentului sau al pastilei de a doua zi imi intarzie ? Si cat...? Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns va super multumesc.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
Tin sa mentionez ca tratamentul cu Cervugid l-am luat la indrumarea ginecologului dupa un papa.n ptr ca aveam o inflamatie.
1 comentarii
Buna ziua,
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Pastila de a doua zi provoaca dezechilibre hormonale si de aici poate proveni si intarzierea, acesta este si motivul pentru care este recomandat sa fie administrata numai in cazuri de extrema urgenta
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 4pilula de a doua zi
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 3pilula uitata - postinor 2
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1Escapelle
- 0Scurgeri rosiatice
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 0Escapelle și microgynon
- 1Postinor 2
- 0Pastila de a doua zi
- 2Întârzierea menstruației
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 2Pastila de a doua zi
- 2Pastila de a doua zi
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Escapelle
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Escapelle scurgeri
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: