intarziere a menstruatiei 2luni?
buna ziu. as avea nevoie de un raspuns daca este posibil. in luna martie nu am avut menstruatie, iar in aprilie nici atat, am avut sangerare doar in 5 mai desi trebuia sa fie in 16 aprilie. ciudat este ca am facut un examen de sarcina la spital care a iesit negativ. dar ce este si mai ciudat e ca in lunile fara ciclu pierderile erau foarte lichide ca si cand as fi facut pipi, cateva zile inainte cu 2 sapt de sangerarea de pe 5 dimineata cand ma trezeam aveam ameteli foarte mari, fara senzatii sau stari de voma. de obicei sangerarea la mine dureaza in jur de 4-5 zile iar alte 2 am o pierdere maronie ce am avut-o de fiecare data la menstruatie. de data aceasta a durat 2 zile jumate fara pierderile maronii, iar dupa 1zi fiind la munca din greseala m-am lovit la burta, nu foarte tare dar am simtit o durere ca si cand m-ar fi taiat cineva la mijloc, iar inspre seara am avut iar sangerare, un sange foarte rosu pt 2 zile. sunt 4 zile de cand nu mai am deloc pierderi de sange, dar am in partea de jos a burtii, mai precis sub burta miste durei care sunt permanente de sambata. azi fiind joi. am crezut ca sunt insarcinata dar testul e negativ, si sincer asa ceva nu mi s-a mai intamplat si am putina frica, pt ca nu stiu ce ar putea sa fie. va rog sa ma ajutati. va multumesc.
2 comentarii
Trebuie sa te vada un ginecolog si sa faci o ecografie.posibil probleme la ovare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este ceva normal ca la 14 ani sa nu ai menstruatie?
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 7prea mult stres ajutor
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 12intarzaiere ciclu
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6o posibila sarcina?
- 4Nu mi-a venit menstruatia de 1 luna jumate...
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 3Sarcina?!
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 2Întârziere menstruație
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 2Intarziere menstruatie
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: