Întârziere ciclu!!!
Bună ziua!Am 18 ani și am avut primul contact sexual, care a fost neprotejat, in data de 12 martie(menstruatia imi era intarziata de 2 zile). Pe 10 martie trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit.Menționez ca nu a finalizat inauntru, insa de atunci nu am avut menstruatie. Am facut 2 teste de sarcina, primul dupa o saptamana de la act, iar al doilea dupa doua saptamani si ambele teste au iesit negativ.Nu am ciclul menstrual regulat, dar am patit foarte rar sa imi intarzie atat de mult.Am fost si la medicul de familie si mi-a spus sa nu ma ingrijorez.Este posibil sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui act sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (lichidul care se elimina in timpul contactului sexual) exista spermatozoizi. Va recomandam sa efectuati si un test de sarcina din sange BetaHcg pentru acuratete
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui act sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in lichidul seminal (lichidul care se elimina in timpul contactului sexual) exista spermatozoizi. Va recomandam sa efectuati si un test de sarcina din sange BetaHcg pentru acuratete
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12intarzaiere ciclu
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 6sarcina sau nu?
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 2Ce sa cred?
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 2Posibila sarcina?
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Menstruatie intarziata
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Oare sunt gravidă?
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: