intarziere ciclu
Buna ziua
Luna trecuta am facut o intrerupere de sarcina prin aspiratie, mi-a fost recomandat sa iau Mercilon asa ca l-am luat fara sa uit vreodata vreo pastila..am terminat blisterul pe data de 2 aprilie si din pacate nu mi-a venit ciclul, am avut o mica sangerare maronie, cateva picaturi, nici macar o zi dupa care au urmat durerile pelvine ca la ciclu si cam atat, simt o greutate in zona pelvina si intepaturi, nu am greturi insa sunt foarte obosita si am momente cand sunt foarte agitata, am dureri mari de cap si reapar la cateva ore dupa ce iau un Panadol.Nu mi-am facut niciun test de sarcina si vreau sa stiu daca este posibil sa fi ramas gravida ( am avut contact sexual la o saptamana dupa intreruperea de sarcina).Acum am decis sa nu mai iau Mercilon si nu stiu daca am facut bine..
Poate imi da cineva un sfat sa stiu pe ce drum merg...
Multumesc.
Luna trecuta am facut o intrerupere de sarcina prin aspiratie, mi-a fost recomandat sa iau Mercilon asa ca l-am luat fara sa uit vreodata vreo pastila..am terminat blisterul pe data de 2 aprilie si din pacate nu mi-a venit ciclul, am avut o mica sangerare maronie, cateva picaturi, nici macar o zi dupa care au urmat durerile pelvine ca la ciclu si cam atat, simt o greutate in zona pelvina si intepaturi, nu am greturi insa sunt foarte obosita si am momente cand sunt foarte agitata, am dureri mari de cap si reapar la cateva ore dupa ce iau un Panadol.Nu mi-am facut niciun test de sarcina si vreau sa stiu daca este posibil sa fi ramas gravida ( am avut contact sexual la o saptamana dupa intreruperea de sarcina).Acum am decis sa nu mai iau Mercilon si nu stiu daca am facut bine..
Poate imi da cineva un sfat sa stiu pe ce drum merg...
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 4de ce intarzie atat?
- 3menstruatie intarziata
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 0menstruatie
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 2Menstruație
- 2Posibila sarcina?
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
- 0Anticoncepționale și duphaston
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: