intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
Buna seara, iau anticonceptionale yaz de aproximativ 4 luni si luna aceasta mi a intarziat ciclul menstrual cu 8 zile, am luat corect pastilele, nu am avut probleme pana acum, am facut si un test de sarcina ca sa ma asigur desi nu era cazul, a iesit negativ si acum cateva zile am avut si dureri de cap, stari de ameteala lipsa de energie si nu stiu daca e de la asta, ce ma sfatuiti sa fac sa le intrerup sau sa le iau in continuare. Va multumesc si astept raspuns.
4 comentarii
buna sinona in aceasi situatie ma aflu si eu acum.Am ajuns la ultima pastila si tot nu mia coborit menstruatia.nu stiu ce sa ma fc sa incep iar inca o folie..nu stiu mai astept zilele acestea si ma duc sa-mi fc un test de sarcina
Eu am facut test de sarcina si a iesit negativ, dar am intrerupt pastilele pentru ca am avut si ameteli, ce e drept si o stare de stres in ultima luna, incercc sa ma stresez cat mai putin si astept raspunsul unui medic specializat. In cazuri de genul trebuie sa gandim si bine inainte de a face ceva pentru a nu ne pune in pericol sanatatea si mai mult, poti merge la un doctor, eu nu am cum momentan pentru ca nu sunt in tara.
Consulta un endocrinolog.Intarzierea nu este mare, poate fi un dezechilibru hormonal care in cele din urma va trece de la sine.
Buna ziua! mi-a venit si ciclul menstrual, sunt in a 3 zi insa am intrerupt anticonceptionalele acum 4 zile si am avut un contact sexual si partenerului i s-a rupt prezervativul, . Ce sa fac sa continui sa iau pastilele de unde le-am intrerupt?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 3de cateva ori am uitat sa le iau, am luat ziua urmatoare doua
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 4intrerupere de sarcina si menstruatie care intarzie
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 2Incepere tratament diane 35
- 2vine bebe?
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 2Întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata
- 1Sunt insarcinata?
- 2Epilare IPL
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: