Intarziere memstruatie 21 zile

Buna ziua !Am 22 de ani. As dori sa incep prin a spune ca mi-a intarziat menstruatie destul de mult.
Ultimele menstruatii le-am avut pe 7 martie, respectiv 16 aprilie, urmand ca urmatoarea menstruatie sa o am pe data de 17 mai(normal), numai ca nu mi-a venit nici pana astazi, 6 aprilie. Avand ciclul neregulat, perioada intre ciclu fiind intre 30-40 zile, nu am luat problema in seama.
Acum o saptamana am facut un test si mi-a iesit negativ, ieri mi-am facut din nou un test si la fel.
Ce poate fii?
Mentionez ca am usoare greturi, insa nu ma dor sanii, nici dureri de ovare nu am. Multumesc.
Ultimele menstruatii le-am avut pe 7 martie, respectiv 16 aprilie, urmand ca urmatoarea menstruatie sa o am pe data de 17 mai(normal), numai ca nu mi-a venit nici pana astazi, 6 aprilie. Avand ciclul neregulat, perioada intre ciclu fiind intre 30-40 zile, nu am luat problema in seama.
Acum o saptamana am facut un test si mi-a iesit negativ, ieri mi-am facut din nou un test si la fel.
Ce poate fii?
Mentionez ca am usoare greturi, insa nu ma dor sanii, nici dureri de ovare nu am. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 5sunt gravida?
- 3sunt foarte ingrjorata.menstruatia intarzie
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 2Întârziere menstruatie
- 8Sunt gravida?
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 5Menstruatie intarziata
- 0intarzierea menstruatiei
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 8Anticonceptionale
- 0Menstruatie întârziată
- 2Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 0Întârzierea menstruației
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: