Intarziere memstruatie 21 zile
Buna ziua !Am 22 de ani. As dori sa incep prin a spune ca mi-a intarziat menstruatie destul de mult.
Ultimele menstruatii le-am avut pe 7 martie, respectiv 16 aprilie, urmand ca urmatoarea menstruatie sa o am pe data de 17 mai(normal), numai ca nu mi-a venit nici pana astazi, 6 aprilie. Avand ciclul neregulat, perioada intre ciclu fiind intre 30-40 zile, nu am luat problema in seama.
Acum o saptamana am facut un test si mi-a iesit negativ, ieri mi-am facut din nou un test si la fel.
Ce poate fii?
Mentionez ca am usoare greturi, insa nu ma dor sanii, nici dureri de ovare nu am. Multumesc.
Ultimele menstruatii le-am avut pe 7 martie, respectiv 16 aprilie, urmand ca urmatoarea menstruatie sa o am pe data de 17 mai(normal), numai ca nu mi-a venit nici pana astazi, 6 aprilie. Avand ciclul neregulat, perioada intre ciclu fiind intre 30-40 zile, nu am luat problema in seama.
Acum o saptamana am facut un test si mi-a iesit negativ, ieri mi-am facut din nou un test si la fel.
Ce poate fii?
Mentionez ca am usoare greturi, insa nu ma dor sanii, nici dureri de ovare nu am. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa imi intarzii menstruatia
- 3Intarziere menstruatie
- 7gravida sau bolnava?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 1Intarziere menstruatie
- 3Menstruatie intarziata
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 2Mi-a intarziat
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 0Ce poate fi?
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: