Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Buna ziua. În data de 28 iunie am avut contact sexual neprotejat cu ejacularea in afara, iar luna asta imi întârzie menstruatia. Oare pot fi insarcinata ? Mentionez ca am 40 de ani.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un test de sarcina din sange BetaHcG pentru a confirma existenta unei sarcini. In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului; in lichidul seminal (eliminat de barbat in timpul actului sexual se afla spermatozoizi)
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
va recomandam un test de sarcina din sange BetaHcG pentru a confirma existenta unei sarcini. In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului; in lichidul seminal (eliminat de barbat in timpul actului sexual se afla spermatozoizi)
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 2sunt oare insarcinata?
- 4va rog sa imi raspundeti!imi intarzie ciclul menstrual
- 4Nu stiu ce sa mai cred?!
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 4Sarcina fara penetrare
- 3sex prima data
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 5Sex protejat, însărcinată sau nu?
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Menstruatia Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: