Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara

Buna ziua. În data de 28 iunie am avut contact sexual neprotejat cu ejacularea in afara, iar luna asta imi întârzie menstruatia. Oare pot fi insarcinata ? Mentionez ca am 40 de ani.
1 comentarii

Buna ziua,
va recomandam un test de sarcina din sange BetaHcG pentru a confirma existenta unei sarcini. In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului; in lichidul seminal (eliminat de barbat in timpul actului sexual se afla spermatozoizi)
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
va recomandam un test de sarcina din sange BetaHcG pentru a confirma existenta unei sarcini. In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului; in lichidul seminal (eliminat de barbat in timpul actului sexual se afla spermatozoizi)
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 3sunt cumva gravida?
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 10dupa menstruatie am avut si am scurgeri ca si cum ar fi in prima sau ultima zi
- 4posibil sarcina
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 11Sunt insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2menstruatie sau nidatie
- 1Exista sansa ?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 2Menstruație întârziată
- 1Menstruatie intarziata
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: