Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Buna ziua. În data de 28 iunie am avut contact sexual neprotejat cu ejacularea in afara, iar luna asta imi întârzie menstruatia. Oare pot fi insarcinata ? Mentionez ca am 40 de ani.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam un test de sarcina din sange BetaHcG pentru a confirma existenta unei sarcini. In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului; in lichidul seminal (eliminat de barbat in timpul actului sexual se afla spermatozoizi)
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
va recomandam un test de sarcina din sange BetaHcG pentru a confirma existenta unei sarcini. In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina chiar daca ejacularea nu a avut loc in interiorul vaginului; in lichidul seminal (eliminat de barbat in timpul actului sexual se afla spermatozoizi)
O zi buna,
Clinica Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 7semn de sarcina?
- 1intarziere menstruatie
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 5probleme cu menstruatia
- 5Sarcina?
- 2Mi-a intarziat
- 2Să fie însărcinată?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 0Menstruatiei
- 3Posibila sarcina ?
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Menstruatia Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: