intarziere menstruatie
Buna ziua.am o problema care ma nelinisteste.Ultima menstruatie am avut-o in 23 Noiembrie.Deseori imi intarzie menstruatia aproximativ o saptamana, maxim pana acum a fost de 2 saptamani, in plus in fiecare luna am dureri insuportabile de cap(de aproximativ 3, 4 ani)...nu stiu dar banuiesc ca ar avea o cauza hormonala pt ca ma doare cu cateva zile inainte sa imi vina menstruatia.ceea ce m-a ingrijorat e ca in decembrie nu am avut menstruatie.Luna aceasta ar fi trebuit sa vina in jurul datei de 20...sau mai tarziu, am sanii mai sensibili si durerosi, dureri de ovare, dureri de cap de cateva zile...dar menstruatia nu mi-a venit...am avut un raport sexual cu prietenul meu in decembrie...neprotejat dar nu a ejaculat in mine.Mi-am facut 4 teste de sarcina in toata perioada asta si mi-au iesit negative, mi-am facut test si cu prima urina dimineata si tot negativ a iesit. O sa imi fac saptamana aceasta o programare la ginecolog...dar as dori sa aflu o parere: care ar putea fi cauza lipsei menstruatiei?o sarcina?ce alte cauze ar mai putea fi?am 23 de ani.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
...si eu am aceeasi problema...sper sa raspunda cineva mai repede daca se poate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 4intarzierea menstruatiei
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 1Nu mi-a venit 2 luni menstruatia
- 4chist ovarian de 12 cm
- 4intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 2Ce sa cred?
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 2Intarziere menstruatie 14 zile.
- 0Menstruatie intarziata
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Întârzierea menstruatiei
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: