Intarziere pastila Yasmin

Buna!
As avea si eu o intrebare va rog...iau contraceptive Yasmin de 2 ani si nu am avut niciodata nici o problema...Insa luna aceasta am luat pastila 5 cu intarziere de circa 5 ore (de regula le iau la ora 20:30, am luat pastila in jururl orei 00:00), iar in dimineata aceleiasi zile (inainte de a lua pastila cu intarziere) am avut contact sexual...credeti ca exista risc de sarcina?
Mentionez ca impreuna cu Yasmin utilizez si pastilele Femina (anti-hepatice, recomandate a se utiliza impreuna cu contraceptivele orale).
Multumesc.
As avea si eu o intrebare va rog...iau contraceptive Yasmin de 2 ani si nu am avut niciodata nici o problema...Insa luna aceasta am luat pastila 5 cu intarziere de circa 5 ore (de regula le iau la ora 20:30, am luat pastila in jururl orei 00:00), iar in dimineata aceleiasi zile (inainte de a lua pastila cu intarziere) am avut contact sexual...credeti ca exista risc de sarcina?
Mentionez ca impreuna cu Yasmin utilizez si pastilele Femina (anti-hepatice, recomandate a se utiliza impreuna cu contraceptivele orale).
Multumesc.
3 comentarii

Nu exista risc de sarcina, sunt probleme doar daca intarziati cu pastila peste 12 ore. stati linistita!

Va multumesc pt. raspunsul prompt...m-ati linistit foarte mult...va urez o duminica placuta.

la fel si tie:*nu ai de ce sa-ti faci griji, abia dupa ce depaseste 12 ore ai de ce sa iti faci griji:*la fel si tie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce contaceptive sa iau?
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 6Intrebari despre anticonceptionale: sunt avortive?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 3anticonceptionale yasmine
- 3Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
- 6Am luat Yasmine si la cateva ore am vomitat
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 1Yasmin si reactiile adverse.
- 0Despre anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: