Intarziere pastila Yasmin
Buna!
As avea si eu o intrebare va rog...iau contraceptive Yasmin de 2 ani si nu am avut niciodata nici o problema...Insa luna aceasta am luat pastila 5 cu intarziere de circa 5 ore (de regula le iau la ora 20:30, am luat pastila in jururl orei 00:00), iar in dimineata aceleiasi zile (inainte de a lua pastila cu intarziere) am avut contact sexual...credeti ca exista risc de sarcina?
Mentionez ca impreuna cu Yasmin utilizez si pastilele Femina (anti-hepatice, recomandate a se utiliza impreuna cu contraceptivele orale).
Multumesc.
As avea si eu o intrebare va rog...iau contraceptive Yasmin de 2 ani si nu am avut niciodata nici o problema...Insa luna aceasta am luat pastila 5 cu intarziere de circa 5 ore (de regula le iau la ora 20:30, am luat pastila in jururl orei 00:00), iar in dimineata aceleiasi zile (inainte de a lua pastila cu intarziere) am avut contact sexual...credeti ca exista risc de sarcina?
Mentionez ca impreuna cu Yasmin utilizez si pastilele Femina (anti-hepatice, recomandate a se utiliza impreuna cu contraceptivele orale).
Multumesc.
3 comentarii
Nu exista risc de sarcina, sunt probleme doar daca intarziati cu pastila peste 12 ore. stati linistita!
Va multumesc pt. raspunsul prompt...m-ati linistit foarte mult...va urez o duminica placuta.
la fel si tie:*nu ai de ce sa-ti faci griji, abia dupa ce depaseste 12 ore ai de ce sa iti faci griji:*la fel si tie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 2anticonceptionale
- 11marvelon 28
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 17spotting
- 7administrare yasmine
- 4Anticonceptionalul si analiza medicala
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 4Un raspuns va rog mult!
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: