Intarziere Yasmin

05-12-2011
Den90
Nu este medic/terapeut
Den90
Buna ziua am si eu o intrebare..iau Yasmin de 6 luni, iar luna aceasta in prima zi(prima saptamana) am luat pastila la ora care o luam de obicei, adica la ora 22...a doua pastila am luato cu cateva ore intarziere (la ora 3.30 noaptea), iar cea de-a treia pastila am luat-o in loc de ora 22 cum trebuia normal, la ora 10 jumate dimineata...in cea de-a treia seara cand trebuia sa iau pastila am avut contact sexual neprotejat dar nu a existat ejaculare inauntru.va rog frumos un raspuns cat mai repede sa stiu daca e nevoie sa merg sa iau pastila de a doua zi..ms anticipat!
2 comentarii
0
05-12-2011, ora 23:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nu este nevoie, deoarece, incadrandu-va in limitele de toleranţă, nu aţi ieşit de sub protecţie.
0
06-12-2011, ora 01:32
Den90
Nu este medic/terapeut
Den90
va referiti la faptul ca nu au trecut cele 12 ore intre orele care eu am luat pastilele?ma gandeam ca avand in vedere faptul ca am luat la ore diferite si totusi cu o diferenta destul de mare intre ele avand in vedere ca trebuiesc luate la aproximativ aceeasi ora.cam cat tine efectul unei pastile in ore?dupa cele 12 ore "scazand eficacitatea"asa cum se exprima in prospect nu este o trecere atat de brusca, ci ca exista un termen ceva mai indelungat pana isi pierde in totalitate eficacitatea...Credeti ca faptul ca nu a existat ejaculare ar putea fi un puternic argument in lipsa unei posibile sarcini?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul